Інгредієнти:
- Підчеревок — 30 г
- Кукурузна крупа — 100 г
- Майонез Торчин® «Європейський» — 30 г
- Яйце — 1 шт.
- Ріпчата цибуля— 50 г
- Млинці — 2 шт.
- Часник — 5 г
- Біле вино
- Зелень
- Сіль, перець
Цибулю нарізати кубиками і підрум'янити на вершковому маслі. Додати подчеревок (або бекон) і часник, томити 5 хвилин.
Додати кукурудзяну крупу, залити водою і готувати на слабкому вогні до готовності під закритою кришкою.
Потім додати майонез Торчин® «Європейський», зелень і дати страві настоятися для повноти смаку.
Смачного!
Візитна картка гуцульської кухні й символ карпатської гостинності. Ситний, з ніжними вершковими нотками, банош може стати вашим черговим кулінарним досягненням. Звук трембіти не обіцяємо, але оплески кухареві гарантовано.