Рецепти

Банош з підчеревиною — ТОРЧИН®

Потім додати майонез Торчин® «Європейський», зелень і дати страві настоятися для повноти смаку.
Смачного!
Додати кукурудзяну крупу, залити водою і готувати на слабкому вогні до готовності під закритою кришкою.
Цибулю нарізати кубиками і підрум'янити на вершковому маслі. Додати подчеревок (або бекон) і часник, томити 5 хвилин.
Банош з підчеревиною — ТОРЧИН®
prev
next
Банош з підчеревиною — ТОРЧИН®

Інгредієнти:

  • Підчеревок — 30 г
  • Кукурузна крупа — 100 г
  • Майонез Торчин® «Європейський» — 30 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Ріпчата цибуля— 50 г
  • Млинці — 2 шт.
  • Часник — 5 г
  • Біле вино
  • Зелень
  • Сіль, перець
  1. Цибулю нарізати кубиками і підрум'янити на вершковому маслі. Додати подчеревок (або бекон) і часник, томити 5 хвилин.

  2. Додати кукурудзяну крупу, залити водою і готувати на слабкому вогні до готовності під закритою кришкою.

  3. Потім додати майонез Торчин® «Європейський», зелень і дати страві настоятися для повноти смаку.

  4. Смачного!

Візитна картка гуцульської кухні й символ карпатської гостинності. Ситний, з ніжними вершковими нотками, банош може стати вашим черговим кулінарним досягненням. Звук трембіти не обіцяємо, але оплески кухареві гарантовано.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися