Інгредієнти:
- Чабата — 1 шт.
- Кетчуп «До шашлику» від Торчин® — 100 г
- Солоний огірок — 40 г
- Свинячий ошийок — 150 г
- Мелений коріандр — 4 г
- Твердий сир — 40 г
- Синя цибуля — 30 г
- Помідор — 60 г
- Олія, сіль, перець — за смаком
- Кіндза — 10 г
- Підготуйте овочі: наріжте солоний огірок кільцями, помідор — кружальцями, цибулю — півкільцями, а сир — пластинками. М’ясо наріжте, як на стейки, посоліть, поперчіть, посипте коріандром, змастіть кетчупом, залиште на 10 хвилин.
- Потім обсмажте м'ясо до готовності на пательні. Чабату розріжте вздовж і підрум'яньте з внутрішнього боку
- Складіть сендвіч: на нижній шматок чабати покладіть м’ясо, потім солоний огірок, помідор, цибулю, кіндзу, сир і накрийте верхньою частиною чабати, змащеною кетчупом.
Перекуска теж може бути вишуканою і смачною. Спробуйте приготувати хрусткий італійський хліб — чабату — зі свининою. Завдяки додаванню кетчупу «До шашлику» від Торчин® сендвіч вийде соковитим, з легкою пікантністю і насиченим різноманіттям смакових відтінків спецій. Buon appetito, як то кажуть італійці!