Рецепти

Чизкейк класичний

Приготувати тісто: 1 яйце збити з цукром (150 г), додати майонез Торчин® «Європейський» і перемішати. Борошно змішати з розпушувачем і додати в готову масу. Замісити тісто, прибрати в холодильник на 30 хв.
Потім викласти його в форму для випікання, змащену олією, розподілити по дну і краях тонким шаром. Поставити в розігріту до 170 ° С духовку на 7 хвилин.
Сирну масу рівним шаром вилити в готове тісто і поставити в розігріту до 160 ° С духовку на 50 хвилин. Можна прикрасити ягодами. Смачного!
Тим часом зробити сирну масу: перетворити сир в однорідну масу за допомогою блендера, влити збиті вершки, перемішати ще раз блендером до однорідної консистенції. Додати яйця, залишок цукру і ванільний цукор. Перемішати.
Чізкейк — ТОРЧИН®
prev
next
Чізкейк — ТОРЧИН®
90 хв
6-8

Інгредієнти:

Для тіста:

  • яйце – 1 шт.;
  • цукор – 150 г;
  • майонез Торчин® «Європейський» – 200 г;
  • борошно – 250 г;
  • розпушувач для тіста – 5 г;

Для начинки:

  • яйце – 3 шт.;
  • сир – 800 г;
  • цукор – 100 г;
  • вершки – 120 мл;
  • ванільний цукор – 1 пакетик.

Класичний чизкейк – відомий Нью-Йоркський десерт, популярний у всьому світі. Ніжний, вершковий, в міру солодкий, так і тане у роті. Нью-Йорківці часто додають до сирної маси лимонну цедру, щоб надати легкого лимонного смаку та аромату. Торчин® пропонує перевірений рецепт класичного чизкейка, який буде до вподоби кожному. Спробуйте! Він дуже простий у приготуванні та неймовірно смачний!
 

Етапи приготування класичного чизкейка:

  1. Для приготування тіста: збийте яйце з цукром, додайте майонез Торчин® «Європейський» – перемішайте. Всипте борошно змішане з розпушувачем і замісіть тісто. Загорніть його у харчову плівку і покладіть в холодильник на 30 хв.
  2. Потім тісто розкатайте і викладіть його у форму для випікання, змащену вершковим маслом, рівномірно розподіляючи по дну і боках форми. Поставте в розігріту до 170°С духовку на 7 хвилин.
  3. Тим часом приготуйте сирну масу: перебийте сир в однорідну масу за допомогою блендера, додайте вершки, яйця, цукор та ванільний цукор – перемішайте ще раз блендером до однорідної консистенції. Довго не збивайте, тільки, щоб змішались інгредієнти.
  4. Сирну масу рівним шаром вилийте в підпечений корж і поставте в розігріту до 160°С духовку на 50 хвилин.
  5. Потім вимкніть духовку і залиште там чизкейк вихолоняти.
  6. Остиглий чизкейк поставте в холодильник на 4-6 годин, а краще на ніч.
  7. Готовий класичний чизкейк можна прикрасити ягодами. 

Смачного!

Секрети приготування класичного чизкейка:

Існують сотні, якщо не тисячі варіацій цього знаменитого десерту і кожна американська господиня має свій рецепт класичного чизкейка, а деякі навіть зберігаються в найсуворішій таємниці й передаються в спадок. 

Ми підготували для вас декілька важливих порад для приготування ідеального класичного чизкейка:

  • Обирайте вершковий м’який сир – найчастіше для приготування чизкейка використовують сир Філадельфія.
  • Під час випікання чизкейка не можна відчиняти духовку – чизкейк не любить перепаду температури.
  • Після завершення приготування важливо охолоджувати чизкейк поступово: спочатку в духовці, потім при кімнатній температурі та тільки після цього його можна поставити в холодильник, краще на ніч.

Приготуйте Нью-Йоркський знаменитий класичний десерт за рецептом від Торчин® і насолоджуйтесь з чаєм або кавою!
 

 

 
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися