Рецепти

Чізкейк — ТОРЧИН®

Приготувати тісто: 1 яйце збити з цукром (150 г), додати майонез Торчин® «Європейський» і перемішати. Борошно змішати з розпушувачем і додати в готову масу. Замісити тісто, прибрати в холодильник на 30 хв.
Потім викласти його в форму для випікання, змащену олією, розподілити по дну і краях тонким шаром. Поставити в розігріту до 170 ° С духовку на 7 хвилин.
Сирну масу рівним шаром вилити в готове тісто і поставити в розігріту до 160 ° С духовку на 50 хвилин. Можна прикрасити ягодами. Смачного!
Тим часом зробити сирну масу: перетворити сир в однорідну масу за допомогою блендера, влити збиті вершки, перемішати ще раз блендером до однорідної консистенції. Додати яйця, залишок цукру і ванільний цукор. Перемішати.
Чізкейк — ТОРЧИН®
prev
next
Чізкейк — ТОРЧИН®
90 хв
6-8

Інгредієнти:

  • Яйце — 4 шт
  • Майонез Торчин® «Європейський» — 200 г
  • Борошно — 250 г
  • Сир — 800 г
  • Цукор — 250 г
  • Вершки - 120 мл
  • Розпушувач тесту — 5г
  • Ванільний цукор
  1. Приготувати тісто: 1 яйце збити з цукром (150 г), додати майонез Торчин® «Європейський» і перемішати. Борошно змішати з розпушувачем і додати в готову масу. Замісити тісто, прибрати в холодильник на 30 хв.
  2. Потім викласти його в форму для випікання, змащену олією, розподілити по дну і краях тонким шаром. Поставити в розігріту до 170 ° С духовку на 7 хвилин.
  3. Тим часом зробити сирну масу: перетворити сир в однорідну масу за допомогою блендера, влити збиті вершки, перемішати ще раз блендером до однорідної консистенції. Додати яйця, залишок цукру і ванільний цукор. Перемішати.
  4. Сирну масу рівним шаром вилити в готове тісто і поставити в розігріту до 160 ° С духовку на 50 хвилин.
  5. Можна прикрасити ягодами. Смачного!

Існують сотні, якщо не тисячі варіацій цього десерту. Кожна американська господиня має свій рецепт, а деякі навіть зберігаються в найсуворішій таємниці й передаються в спадок. Відкриємо секрет перевіреного рецепта чізкейка, і, може, вам захочеться ним поділитися.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися