Рецепти

Цукіні з індичкою та соусом «Тартар»

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Цукіні розрізати навпіл уздовж. Вирізати насіння й м’якуш, зробивши з цукіні човники.
Цибулю, моркву, індичку, гриби нарізати кубиками середнього розміру.
Обсмажити до напівготовності.
Додати чебрець, сіль, перець, соус і м’якуш цукіні.
Викласти в «човники» начинку.
Запікати 25—30 хвилин у розігрітій духовці за 180 градусів. Смачного!
Цукіні з індичкою та соусом «Тартар»
prev
next
Цукіні з індичкою та соусом «Тартар»
40 хв
2

Інгредієнти:

  • соус Торчин® «Тартар» — 140 г;
  • цукіні — 1 шт.;
  • філе індички — 250 г;
  • чебрець — 2 гілочки;
  • морква — 1 шт.;
  • печериці — 150 г;
  • олія;
  • сіль, перець — до смаку.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  2. Цукіні розрізати навпіл уздовж. Вирізати насіння й м’якуш, зробивши з цукіні човники.

  3. Цибулю, моркву, індичку, гриби нарізати кубиками середнього розміру.

  4. Обсмажити до напівготовності.

  5. Додати чебрець, сіль, перець, соус і м’якуш цукіні.

  6. Викласти в «човники» начинку й запікати 25—30 хвилин у розігрітій духовці за 180 градусів.

  7. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися