Рецепти

Цукіні з індичкою та соусом «Тартар»

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Цукіні розрізати навпіл уздовж. Вирізати насіння й м’якуш, зробивши з цукіні човники.
Цибулю, моркву, індичку, гриби нарізати кубиками середнього розміру.
Обсмажити до напівготовності.
Додати чебрець, сіль, перець, соус і м’якуш цукіні.
Викласти в «човники» начинку.
Запікати 25—30 хвилин у розігрітій духовці за 180 градусів. Смачного!
Цукіні з індичкою та соусом «Тартар»
prev
next
Цукіні з індичкою та соусом «Тартар»
40 хв
2

Інгредієнти:

  • соус Торчин® «Тартар» — 140 г;
  • цукіні — 1 шт.;
  • філе індички — 250 г;
  • чебрець — 2 гілочки;
  • морква — 1 шт.;
  • печериці — 150 г;
  • олія;
  • сіль, перець — за смаком.

Цукіні з індичкою і соусом "Тартар" - це страва, яка поєднує в собі ніжні шматочки цукіні, обсмажені зі шматочками індички, і апетитний соус, що їх супроводжує, "Тартар".

Ця страва чудово підходить для легкого обіду або вечері, як для святкового столу, так і на кожен день.

Основні етапи приготування

Як приготувати цукіні з індичкою? Весь процес можна поділити на такі основні етапи:

  1. Цуккіні розріжте навпіл уздовж, а потім виріжте насіння та м'якоть, зробивши з цукіні «човники».
  2. Цибулю, моркву, індичку та гриби наріжте середніми кубиками.
  3. Обсмажте до напівготовності овочі разом з індичкою та грибами.
  4. Додайте в сковороду чебрець, сіль, перець, соус та м'якоть цукіні.
  5. Викладіть отриману начинку в човники цукіні і запікайте 25-30 хвилин у розігрітій духовці при температурі 180 градусів.

Смачного!

Цікаві варіації приготування цукіні

Цукіні – універсальний продукт, з якого можна приготувати безліч страв. Ми підібрали для Вас найцікавіші з них:

  1. Цукіні-чіпси: Наріжте цукіні тонкими колами, обваляйте їх у борошні і смажте на сковороді до золотистої кірки. Вийдуть смачні та хрусткі цукіні-чіпси.
  2. Цуккіні-спагетті: За допомогою спеціального приладу або просто овочечистки наріжте тонкими стрічками цукіні, а потім обсмажуйте їх на сковороді як спагетті. Подавайте із соусом.
  3. Цукіні на грилі: Наріжте цукіні подовжньо на смужки, збризкайте оливковою олією і приправте сіллю та перцем. Обсмажуйте на грилі до золотистої кірки.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися