Інгредієнти:
- соус Торчин® «Тартар» — 140 г;
- цукіні — 1 шт.;
- філе індички — 250 г;
- чебрець — 2 гілочки;
- морква — 1 шт.;
- печериці — 150 г;
- олія;
- сіль, перець — до смаку.
Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Цукіні розрізати навпіл уздовж. Вирізати насіння й м’якуш, зробивши з цукіні човники.
Цибулю, моркву, індичку, гриби нарізати кубиками середнього розміру.
Обсмажити до напівготовності.
Додати чебрець, сіль, перець, соус і м’якуш цукіні.
Викласти в «човники» начинку й запікати 25—30 хвилин у розігрітій духовці за 180 градусів.
Смачного!