Інгредієнти:
- соус Торчин® «Тартар» — 140 г;
- цукіні — 1 шт.;
- філе індички — 250 г;
- чебрець — 2 гілочки;
- морква — 1 шт.;
- печериці — 150 г;
- олія;
- сіль, перець — за смаком.
Цукіні з індичкою і соусом "Тартар" - це страва, яка поєднує в собі ніжні шматочки цукіні, обсмажені зі шматочками індички, і апетитний соус, що їх супроводжує, "Тартар".
Ця страва чудово підходить для легкого обіду або вечері, як для святкового столу, так і на кожен день.
Основні етапи приготування
Як приготувати цукіні з індичкою? Весь процес можна поділити на такі основні етапи:
- Цуккіні розріжте навпіл уздовж, а потім виріжте насіння та м'якоть, зробивши з цукіні «човники».
- Цибулю, моркву, індичку та гриби наріжте середніми кубиками.
- Обсмажте до напівготовності овочі разом з індичкою та грибами.
- Додайте в сковороду чебрець, сіль, перець, соус та м'якоть цукіні.
- Викладіть отриману начинку в човники цукіні і запікайте 25-30 хвилин у розігрітій духовці при температурі 180 градусів.
Смачного!
Цікаві варіації приготування цукіні
Цукіні – універсальний продукт, з якого можна приготувати безліч страв. Ми підібрали для Вас найцікавіші з них:
- Цукіні-чіпси: Наріжте цукіні тонкими колами, обваляйте їх у борошні і смажте на сковороді до золотистої кірки. Вийдуть смачні та хрусткі цукіні-чіпси.
- Цуккіні-спагетті: За допомогою спеціального приладу або просто овочечистки наріжте тонкими стрічками цукіні, а потім обсмажуйте їх на сковороді як спагетті. Подавайте із соусом.
- Цукіні на грилі: Наріжте цукіні подовжньо на смужки, збризкайте оливковою олією і приправте сіллю та перцем. Обсмажуйте на грилі до золотистої кірки.