Інгредієнти:
- Картопля запечена або варена — 2 шт.
- Солоний огірок — 2 шт
- Морква запечена або варена — 2 шт. (середні)
- Гриби — 300 г
- Язик яловичий відварний — 300 г
- Огірок свіжий — 2 шт
- Яйце куряче — 4 шт
- Горошок консервований — 100 г
- Майонез Торчин® Європейський — 1 уп.
- Чорний мелений перець - дрібка
Етапи приготування:
- Картоплю, моркву вимити щіткою під краном і запекти в духовці до готовності.
- Відварити язик і яйця.
- Гриби підсмажити на грилі або на пательні без олії з чорним меленим перцем.
- Нарізати всі інгредієнти маленькими кубиками.
- Додати майонез Європейський і ретельно перемішати, присипати чорним перцем та сіллю за смаком.
Чи можливо зробити традиційний новорічний салат оліє по-новому? Ми пропонуємо вам спробувати замінити традиційну ковбасу на відварний язик та ніжні і ароматні гриби. Справжнє свято починається із смачних страв.