Рецепти

Царське Олів’є з язиком та грибами

Царское Оливье с языком
Царское Оливье с языком
Царское Оливье с языком
prev
next
Царское Оливье с языком
50 хв
8

Інгредієнти:

  • Картопля запечена або варена — 2 шт.
  • Солоний огірок — 2 шт
  • Морква запечена або варена — 2 шт. (середні)
  • Гриби — 300 г
  • Язик яловичий відварний — 300 г
  • Огірок свіжий — 2 шт
  • Яйце куряче — 4 шт
  • Горошок консервований — 100 г
  • Майонез Торчин® Європейський — 1 уп.
  • Чорний мелений перець - дрібка

Етапи приготування:

  1. Картоплю, моркву вимити щіткою під краном і запекти в духовці до готовності.
  2. Відварити язик і яйця.
  3. Гриби підсмажити на грилі або на пательні без олії з чорним меленим перцем.
  4. Нарізати всі інгредієнти маленькими кубиками.Царское Оливье

     

  5. Додати майонез Європейський і ретельно перемішати, присипати чорним перцем та сіллю за смаком.

Чи можливо зробити традиційний новорічний салат оліє по-новому? Ми пропонуємо вам спробувати замінити традиційну ковбасу на відварний язик та ніжні і ароматні гриби. Справжнє свято починається із смачних страв.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися