Інгредієнти:
- Копчена курка
- Кетчуп Торчин® «Лагідний»
- Твердий сир
- Відварена квасоля
- Листя салату
- Ананас (консервований)
- Перець чилі
- Часник
- Подрібніть копчену курку на тоненькі скибочки.
- Потріть на крупній тертці твердий сир та моркву.
- Відварені квасолини розріжте навпіл, а часник дрібно порубайте.
- Підготуйте тонкі листи лавашу.
- Викладайте усі складові на лаваш та обережно загортайте.
- Підігрійте пательню та підсмажте на ній рівномірно з обох сторін.
- Додайте майонез Торчин® "Делікатесний" та насолоджуйтесь хрустким фахітос.
Фахітас для мексиканців така сама універсальна й проста страва, як для нас млинці з начинкою, а готувати його ще простіше. Із чим би ви не вирішили приготувати фахітас, пам’ятайте два простих правила: начинка має бути нарізана соломкою, а соус має бути Торчин®.