Інгредієнти:
- філе курки (копчене);
- кетчуп Торчин ® “Ніжний”;
- твердий сир;
- квасоля;
- консервований ананас;
- перець чилі;
- листя салату.
Фахітос є набільш відомою та найпопулярнішою мексиканською стравою. Назва походить від слова "смужка", через особливості нарізки начинки. Подається гарячою, приготовлена на грилі або на сковороді. Радимо при подачі додати соус сальсу, сметану чи гуакамоле.
Класичний рецепт фахітос складається з яловичини, але є безліч варіацій, включаючи вегетаріанські або дієтичні. Через свою швидкість і легкість у приготуванні вважається однією з найпростіших страв.
Як приготувати фахітос з куркою?
- Копчену курку також слід нарізати соломкою.
- Відварюємо квасолю.
- Викладаємо коржики та змащуємо їх кетчупом Торчин ® "Ніжний".
- Далі викладаємо на них лист салату, курку, ананаси, квасолю, тертий сир та гострий перець.
- Складаємо фахітос конвертом та викладаємо на тарілку.
Готові конвертики можна відправити на гриль або розігріти на сковороді. Страву фахітос можна зробити вегетаріанською, додавши замість м'яса гриби.
Смачного!