Інгредієнти:
- картопля фрі;
- свинина;
- кетчуп Торчин ® "Ніжний";
- твердий сир;
- перець чилі;
- цибуля;
- морква;
- зелень.
Фахітос є найпопулярнішою мексиканською стравою, яка стала досить популярною в інших країнах. Назва походить від слова "смужка", тому що практично всі інгредієнти нарізаються смужками. Подається страва фахітос гарячою, приготовлена на грилі або на сковороді. А до нього можна додавати соус сальсу, сметану чи гуакамоле.
Класичний рецепт фахітос складається з яловичини, але є безліч варіацій, включаючи вегетаріанські або дієтичні. Всі вони готуються дуже швидко, тому вважаються однією з найпростіших страв.
Як приготувати фахітос зі свининою?
- Чистимо і нарізаємо півкільцями цибулину.
- Нарізаємо дрібно перець чилі та готуємо картоплю фрі.
- Свинину слід промити та нарізати соломкою.
- Чистимо та нарізаємо соломкою моркву. Можна скористатися спеціальною терткою для корейської моркви.
- Розігріваємо сковороду і підсмажуємо свинину до золотистої скоринки. Солимо за смаком.
- Викладаємо коржики та змащуємо їх кетчупом Торчин®.
- Далі викладаємо на них лист салату, свинину, картопля фрі, цибулю, перець чилі, моркву та тертий сир. Також додати нарізану зелену цибулю та приправи.
- Складаємо конвертом та викладаємо на тарілку.
Готові конвертики можна відправити на гриль або розігріти на сковороді. Страву фахітос можна зробити вегетаріанською, додавши замість м'яса гриби.
Смачного!