Рецепти

Французький відкритий пиріг Кіш

Французький відкритий пиріг "Кіш"
Французький відкритий пиріг "Кіш"
Французький відкритий пиріг "Кіш"
Французький відкритий пиріг "Кіш"
Французький відкритий пиріг "Кіш"
prev
next
Французький відкритий пиріг "Кіш"

Інгредієнти:

  • Шинка – 200 г

  • Сир – 50 г

  • Помідори – 3 шт.

  • Яйця – 3 шт.

  • Майонез Торчин® «Європейський» – 190 г

  • Готове пісочне тісто

  • Шпинат

  • Сіль, перець

  1. Для заливки: збийте 3 яйця з 190 г майонезу Торчин® «Європейський», змішайте з сіллю та перцем за смаком, додайте 50 г тертого сиру.
  2. Пиріг: у заздалегідь змащену вершковим маслом форму для випікання викладіть тісто, на нього шарами: шпинат, шинку, помідори.
  3. Залийте сумішшю.
  4. Випікайте 40 хв при температурі 200 ° С
  5. Смачного!

Кіш – це французький відкритий пиріг із різними начинками на пісочному або листковому тісті. Спробуйте приготувати класичний кіш із шинкою, помідорами та шпинатом за нашим рецептом. Апетитна заливка з яєць, майонезу, спецій і тертого сиру – ідеально до обіду або вечері. Експериментуйте з різними начинками!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися