Інгредієнти:
Шинка – 200 г
Сир – 50 г
Помідори – 3 шт.
Яйця – 3 шт.
Майонез Торчин® «Європейський» – 190 г
Готове пісочне тісто
Шпинат
Сіль, перець
- Для заливки: збийте 3 яйця з 190 г майонезу Торчин® «Європейський», змішайте з сіллю та перцем за смаком, додайте 50 г тертого сиру.
- Пиріг: у заздалегідь змащену вершковим маслом форму для випікання викладіть тісто, на нього шарами: шпинат, шинку, помідори.
- Залийте сумішшю.
- Випікайте 40 хв при температурі 200 ° С
- Смачного!
Кіш – це французький відкритий пиріг із різними начинками на пісочному або листковому тісті. Спробуйте приготувати класичний кіш із шинкою, помідорами та шпинатом за нашим рецептом. Апетитна заливка з яєць, майонезу, спецій і тертого сиру – ідеально до обіду або вечері. Експериментуйте з різними начинками!