Інгредієнти:
- Томати — 800 г
- Ріпчаста цибуля - 90 г
- Білий хліб — 60 г
- Болгарський перець — 120 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 120 г
- Оливкове масло — 90 г
- Цукор — 12 г
- Лавровий лист — 1 шт.
- Лимоний сік — 15 г
- Часник — 9 г
- Сіль, перець
- Чебрець - 3 г
- Базилік (сухий) — 6 шт.
- Лимоний сік — 30 г
- Огірок — 120 г
- Бланшуємо томати, опускаючи їх на 10-15 секунд у киплячу солону воду, а потім — у воду з льодом. Очищаємо їх від шкірки й серцевини. Готуємо ароматне масло з чебрецем, сухим базиліком, часником і сіллю, нагріваючи все на сковорідці.
- Подрібнюємо у блендері томати, масло, болгарський перець, прянощі, ріпчасту цибулю, м’якуш хліба, лимонний сік і кетчуп Торчин® «Лагідний» до однорідної маси.
- Подаємо з нарізаним кубиками огірком.
Традиційна страва іспанської кухні - холодний суп гаспачо - в жарку пору стає інтернаціональним кулінарним бестселером. Простий у приготуванні, прохолодний і ситний томатний суп може стати гарною альтернативою звичайній окрошці. Спробуйте додати кетчуп Торчин® «Лагідний», щоб надати страві більш насичений і пікантний смак.