Інгредієнти:
- Капуста молода -1 головка
- Виноградне листя -10 шт.
- Свинина і яловичина (свежеперемелений фарш) - 500 г
- Рис: 200 г
- Заправка для супа Торчин® «Томатна з болгарським перцем» - півпачки
- Кріп свіжий -100 г
- Вершкове масло - 200 г
- Часник -1-2 зубчика
- Сіль
- Хліб (чіабатта)
- Томатна паста -100 г
- Заправка для супу Торчін® «Овочева з болгарським перцем» - півпачки
- Вода – 50 мл
- Листя капусти опустіть в киплячу підсолену воду на 3-4 хв. Листя винограду промийте і обдайте окропом.
- До м'ясного фаршу (половина свинини і яловичини) додайте напівзварений рис в співвідношенні 1 до 3 з фаршем, потім заправку. Залишилося додати зелений кріп, видавити часник і ретельно все перемішати.
- Загортаємо фарш в листи капусти конвертиком. Також робимо і з виноградним листям.
- Тепер злегка підсмажте на вершковому маслі і викладіть в каструлю.
- Робимо соус: змішайте воду, томатну пасту і півпачки овочевої заправки. Заливаємо соусом голубці і залишаємо на невеликому вогні на півгодини.
- Подавайте зі сметаною і отримуйте задоволення від надзвичайно смачних голубців!
Голубці - поширене блюдо, відоме від Європи до Азії. У голубців безліч варіацій: їх можна приготувати не тільки з листя капусти, але також використовувати і листя винограду, які надають улюбленої страви особливий, ні з чим незрівняний аромат. Ми хочемо поділитися з вами цікавим рецептом голубців, приготованих з заправкою від Торчин®, завдяки якій смак голубців ставати по-справжньому неповторним.