Інгредієнти:
- Біла риба — 300 г
- Зелений горошок — 60 г
- Ріпчаста цибуля — 60 г
- Біле вино — 20 г
- Томати — 300 г
- Твердий сир — 30 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 100 г
- Соняшникова олія — 20 г
- Часник — 10 г
- Сіль, перець
- Мускатний горіх
Мусака з баклажанів — ідеальна страва для застілля у великій компанії. Вона має давнє грецьке коріння і багату історію. Завдяки додаванню кетчупу Торчин® «Лагідний» мусака набуває насиченого смаку й апетитного аромату. Смачного!
- Цибулю нарізаємо кубиками, смажимо на слабкому вогні. Поки смажиться цибуля, нарізаємо баклажан. Додаємо до цибулі баклажан, спеції та вино, тушкуємо.
- Додаємо кетчуп Торчин® «Лагідний». Викладаємо у форму шарами: томати, рибу і тертий сир.
- Запікаємо при 200 °С 20 хвилин.
- Смачного!