Інгредієнти:
- Курячі ніжки – 12 шт
- Гірчиця «Американська» Торчин – 130 гр
- Кетчуп «Карі» Торчин - 450 гр
- Сіль , перець чорний – за смаком
- Лавровий лист – 2 шт
- Мед – 2 ст ложки
Підготувати усі необхідні інгредієнти
М'ясо поколоти вилкою і злегка відбити.
Натерти часником і полити олією. Розтерти та накривши кришкою сховати на 2 години в холодильник.
Нарізати овочі: кабачок, цибулю, помідори, перець. Змастити їх олією зі спеціями.
На розігрітому грилі готувати стейк та овочі з двох сторін по 5-6 хвилин.
Подавати разом із кетчупом «Каррі» Торчин. Смачного!
Чи плануєте пікнік? Спробуйте приготувати стейк на кістки за рецептом. Соковите та ароматне м'ясо з димком, підсмажене на грилі - відмінна альтернатива вже звичним шашликам. Доповніть смакову композицію нашим пікантним кетчупом Торчин® «Каррі». Його легка гострина, багатий смак спецій та прянощів нададуть страві істинно східного відтінку.