Рецепти

Гриль-стейк на кістці

Гриль-стейк на кістці
Гриль-стейк на кістці
Гриль-стейк на кістці
Гриль-стейк на кістці
Гриль-стейк на кістці
Гриль-стейк на кістці
prev
next
Гриль-стейк на кістці
170 хв
2

Інгредієнти:

  • Курячі ніжки – 12 шт
  • Гірчиця «Американська» Торчин – 130 гр
  • Кетчуп «Карі» Торчин - 450 гр
  • Сіль , перець чорний – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт
  • Мед – 2 ст ложки
  1. Підготувати усі необхідні інгредієнти

  2. М'ясо поколоти вилкою і злегка відбити.

  3. Натерти часником і полити олією. Розтерти та накривши кришкою сховати на 2 години в холодильник.

  4. Нарізати овочі: кабачок, цибулю, помідори, перець. Змастити їх олією зі спеціями.

  5. На розігрітому грилі готувати стейк та овочі з двох сторін по 5-6 хвилин.

  6. Подавати разом із кетчупом «Каррі» Торчин. Смачного!

Чи плануєте пікнік? Спробуйте приготувати стейк на кістки за рецептом. Соковите та ароматне м'ясо з димком, підсмажене на грилі - відмінна альтернатива вже звичним шашликам. Доповніть смакову композицію нашим пікантним кетчупом Торчин® «Каррі». Його легка гострина, багатий смак спецій та прянощів нададуть страві істинно східного відтінку.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися