Інгредієнти:
- Ріпчаста цибуля — 50 г
- Картопля — 50 г
- Квасоля — 100 г
- Помідор — 100 г
- Томатний сік — 70 г
- Вода — 200 мл
- Бекон — 90 г
- Кіндза — 5 г
- Олія — 15 мл
- Приправа «10 овочів» — ½ чайної ложки
- Відварити квасолю. Не зливаючи відвар, дати прохолонути й потовкти виделкою.
- Цибулю, бекон і картоплю порізати кубиками середнього розміру й пасерувати на олії до готовності.
- Додати томатний сік, помідор (порізаний на 4 частини), квасолю, 200 г квасоляного відвару, приправу й варити 10 хвилин.
- Подаючи на стіл, додати кіндзу.
Давно знайома перша страва - у новій інтерпретації! Ми пропонуємо доповнити її беконом та свіжою кінзою. Ви отримаєте неповторний смак і неперевершений аромат зелені. Густий квасолевий суп з беконом готується з обов’язковим додаванням томатного соку, помідорів та спецій. За допомогою цих інгредієнтів страва стає більш насиченою. Додайте приправу “10 Овочів”, щоб максимально розкрити потенціал усіх компонентів.