Інгредієнти:
- Гірчиця «Американська» від Торчин® — 100 г
- Булочки — 2 шт.
- Молочні сосиски — 2 шт.
- Бекон — 60 г
- Ріпчаста цибуля — 1 шт.
- Цукор — 20 г
- Оцет — 2 ст. л.
- Булочку розріжте вздовж на 65%. Зробіть поздовжні надрізи на сосисці.
- Цибулю наріжте півкільцями, бекон — скибочками.
- Бекон підсмажте до утворення рум’яної кірочки. На цій олії посмажте ріпчасту цибулю. Тільки-но вона розм’якне, додайте цукор і готуйте протягом 3 хвилин до появи карамелі. Додайте оцет, перемішайте. Випарте зайву вологу.
- Сосиску й булочку підсмажте (у духовці, на сковороді-грилі або барбекю). У булочку покладіть сосиску, карамелізовану цибулю й бекон, полийте гірчицею.
На природі, удома або в дорозі — хот-дог «Мангаттан» стане чудовою перекускою в будь-якій ситуації. Хрустка булочка, соковитий, трохи солодкуватий соус із гірчиці «Американської» від Торчин® і поєднання сосиски з апетитним беконом — навіть звучить смачно. Спробуйте оригінальний літній рецепт від Торчин®!