Інгредієнти:
- картопля середнього розміру – 12 шт.;
- курячі стегна – 4 шт.;
- часник – 1 головка.
Готуємо хрутске курча з картоплею
- Картоплю необхідно гарно вимити під проточною водою та просушити паперовими рушниками. Потім кожну картоплину необхідно зробити надрізати впоперек, але не до самого кінця, щоб картопля не розвалилась, а залишилась цілою. Часник розрізаємо навпіл.
- На деко, або у форму для запікання викладаємо підготовлену картоплю, часник та курячі стегна.
- У окрему ємність наливаймо олію до якої додаємо курячу гранульовану приправу Торчин®. Завдякі приправі смак курочки розкриється на повну. Приправу ретельно переміщуємо з олією.
- Цією сумішшю гарно змащуємо стегна та картоплю. Ставимо запікатись у духову шафу при температурі 200 °C приблизно на 60 хв. Орієнтуйтесь по готовності страви, адже час запікання може відрізнятись.
- Готову страву при подачі можна прикрасити зеленю, а при запіканні додати гілочки розмарину для аромату.