Інгредієнти:
- Картопля - 500 г
- Перець солодкий - 2 шт
- Часник - 1 шт
- Кабачки - 150 г
- Помідори - 200 г
- Курячі яйця - 5 шт
- Петрушка - 30 г
- Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1 ст. л.
- Очищену та нарізану тонкими шматочками картоплю обсмажте близько 10 хвилин на розігрітій пательні, постійно помішуючи.
- Очистіть перець від насіння та наріжте кубиками.
- Додайте у пательню перець, подрібнений часник і пасеруйте все близько 5 хвилин.
- Додайте нарізані кубиками помідори та кабачки.
- У окремій тарілці злегка збийте виделкою яйця із дрібно нарізаною зеленню.
- Для більш насиченого смаку та аромату ми додамо 1 ст. л. універсальної приправи Торчин® «10 Овочів», яка містить всі необхідні спеції для нашої страви.
- Коли картопля стане м’якою, вилийте збиті яйця у пательню. Помішувати більше не потрібно.
- Почекайте, коли тортилья підсмажиться знизу на невеликому вогні, а потім переверніть її за допомогою тарілки і підсмажте з іншого боку.
- Нехай смакує!
Настав час приготувати яскраву страву сонячної Іспанії - тортилью! Вона проста у приготуванні та складається з трьох інгредієнтів, які точно є у вашому холодильнику. Не бійтеся експериментувати. Простота приховує неймовірний результат - ця ситна та яскрава картопляна запіканка принесе вам славу справжнього кулінара!