Рецепти

Італійський суп мінестроне

Рецепт італійського супу мінестроне
Рецепт італійського супу мінестроне
Рецепт італійського супу мінестроне
Рецепт італійського супу мінестроне
Рецепт італійського супу мінестроне
prev
next
Рецепт італійського супу мінестроне

Інгредієнти:

  • Морква – 60 г
  • Кабачок – 60 г
  • Баклажан – 60 г
  • Броколі – 60 г
  • Перець болгарський – 40 г
  • Лимон – 30 г
  • Приправа Торчин® «10 овочів® з травами середземноморської кухні» - 10 г
  • Вода – 1 л
  1. Налийте воду в каструлю і поставте на вогонь.
  2. Підготуйте овочі – наріжте їх кубиками.
  3. Як тільки вода закипить – додайте приправу Торчин® «10 овочів® з травами середземноморської кухні», сік лимона і нарізані овочі до киплячої води.
  4. Готуйте страву на слабкому вогні 10-12 хвилин.
  5. Супу необхідно дати настоятися 10 хвилин, після чого можна подавати.
  6. Смачного!

Рецепт італійського супу мінестроне геніальний у своїй простоті. Надзвичайно смачна та корисна страва готується без м’яса, але завдяки багатству овочів воно чудово насичує. Класичний мінестроне готують на овочевому та м’ясному бульйоні, додають баклажан, цибулю, болгарський перець, броколі та моркву. Справжню італійську чарівність страві надає приправа Торчин® «10 овочів® травами середземноморської кухні». Тепер ви знаєте, як приготувати справжній італійський мінестроне

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися