Рецепти

Італійський суп Мінестроне

Рецепт італійського супу мінестроне
Рецепт італійського супу мінестроне
Рецепт італійського супу мінестроне
Рецепт італійського супу мінестроне
Рецепт італійського супу мінестроне
prev
next
Рецепт італійського супу мінестроне
30 хв
3

Інгредієнти:

  • Морква – 60 г;
  • Кабачок – 60 г;
  • Баклажан – 60 г;
  • Броколі – 60 г;
  • Перець болгарський – 40 г;
  • Лимон – 30 г;
  • Приправа Торчин® «10 овочів з травами середземноморської кухні» - 10 г;
  • Вода – 1 л.
  1. Налийте воду в каструлю і поставте на вогонь.
  2. Підготуйте овочі – наріжте їх кубиками.
  3. Як тільки вода закипить, додайте приправу Торчин® «10 овочів з травами середземноморської кухні», сік лимону і нарізані овочі в киплячу воду.
  4. Готуйте страву на слабкому вогні 10-12 хвилин.
  5. Суп необхідно залишити настоятися 10 хвилин, після чого його можна подавати.
  6. Смачного!

Рецепт італійського супу мінестроне геніальний у своїй простоті. Неймовірно смачна і корисна страва готується без м’яса, але завдяки багатству овочів вона чудово насичує. Класичний мінестроне готують на овочевому і м’ясному бульоні, додають баклажан, цибулю, болгарський перець, броколі та моркву. Справжньої італійської чарівності додасть страві приправа Торчин® «10 овочів з травами середземноморської кухні». Тепер ви знаєте як приготувати справжній італийський мінестроне.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися