Рецепти

Кабачки по-італійському

Кабачок нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см.
Обкачати в борошні, а відтак у збитому яйці з додаванням приправи.
Обсмажити з обох боків на олії до золотистої скоринки.
Нарізати моцарелу й помідори кружальцями.
Викласти почергово кружальця кабачка й помідорів, моцарелу, оливки, посипати цибулею і полити олією.
Кабачки по-італійському
prev
next
Кабачки по-італійському
25 хв
4

Інгредієнти:

  • Кабачок — 1 шт.
  • Помідори — 2 шт.
  • Сир моцарела — 100 г
  • Борошно — 2 столові ложки
  • Яйця — 2 шт.
  • Зелена цибуля — 10 г
  • Оливки — 20 г
  • Олія — 50 г
  • Приправа «10 овочів» — 1 чайна ложка
  1. Кабачок нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см. Обкачати в борошні, а відтак у збитому яйці з додаванням приправи. Обсмажити з обох боків на олії до золотистої скоринки.

  2. Нарізати моцарелу й помідори кружальцями.

  3. Викласти почергово кружальця кабачка й помідорів, моцарелу, оливки, посипати цибулею і полити олією.

Зелені цукіні, соковиті томати, ніжна моцарела, солоні оливки - справжнє італійське поєднання! Ми пропонуємо витончений та простий у приготуванні рецепт кабачків по-італійськи. Цукіні запаніруйте у борошні та обсмажте для отримання хрусткої скоринки. Поєднайте із овочами і сиром та не забудьте про краплю оливкової олії. Насолоджуйтеся стравами Середземної кухні у себе вдома! Мінімальні витрати часу - й італійська вечеря готова!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися