Інгредієнти:
- Кабачок — 1 шт.
- Помідори — 2 шт.
- Сир моцарела — 100 г
- Борошно — 2 столові ложки
- Яйця — 2 шт.
- Зелена цибуля — 10 г
- Оливки — 20 г
- Олія — 50 г
- Приправа «10 овочів» — 1 чайна ложка
Кабачок нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см. Обкачати в борошні, а відтак у збитому яйці з додаванням приправи. Обсмажити з обох боків на олії до золотистої скоринки.
Нарізати моцарелу й помідори кружальцями.
Викласти почергово кружальця кабачка й помідорів, моцарелу, оливки, посипати цибулею і полити олією.
Зелені цукіні, соковиті томати, ніжна моцарела, солоні оливки - справжнє італійське поєднання! Ми пропонуємо витончений та простий у приготуванні рецепт кабачків по-італійськи. Цукіні запаніруйте у борошні та обсмажте для отримання хрусткої скоринки. Поєднайте із овочами і сиром та не забудьте про краплю оливкової олії. Насолоджуйтеся стравами Середземної кухні у себе вдома! Мінімальні витрати часу - й італійська вечеря готова!