Інгредієнти:
Шинка – 200 г
Картопля – 1,5 кг
Майонез Торчин® «Європейський» – 300 г
Часник – 1 шт.
Сир – 120 г
Сіль, перець
- У форму для випікання викладіть кількома шарами: картоплю, нарізану часточками, часник, шинку, сіль, перець.
- Змастіть майонезом Торчин® «Європейський», повторіть ще шар і посипте тертим сиром.
- Випікайте 40 хв при температурі 200° С.
- Bon Appétit!
Гратен – не що інше, як проста картопляна запіканка у французькій кухні! Для картопляної запіканки по-прованськи інгредієнти завжди під рукою. Прованська кухня відома своїми вишуканими рецептами зі звичних продуктів, а також акцентом на сезонних овочах. Якщо прохолодно – саме час приготувати цю просту, але ситну страву з картоплі та бекону.