Рецепти

Картопляний салат з яйцями й беконом

Підготувати всі інгредієнти.
Бекон нарізати середніми кубиками, яйця відварити круто й нарізати часточками, картоплю та помідори нарізати часточками.
Підсмажити в беконі картоплю до рум’яної скоринки. Додати до них кукурудзу.
Змішати подрібнену м’яту й паприку.
Заправити всі інгредієнти, посолити й поперчити.
Перед подаванням викласти на листки салату. Смачного!
Картопляний салат з яйцями й беконом
prev
next
Картопляний салат з яйцями й беконом
30 хв
2

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Європейський» — 4 ст. л.;
  • паприка — 1 ч. л.;
  • листки салату — 120 г;
  • бекон — 60 г;
  • свіжоморожена кукурудза — 80 г;
  • картопля, зварена в шкірці, — 200 г;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • помідори чері — 50 г;
  • білі сухарики — 25 г; 
  • сіль, перець — до смаку;
  • м’ята — 3 листочки.
  1. Підготувати всі інгредієнти.

  2. Бекон нарізати середніми кубиками, яйця відварити круто й нарізати часточками, картоплю та помідори нарізати часточками.

  3. Підсмажити в беконі картоплю до рум’яної скоринки. Додати до них кукурудзу.

  4. Змішати подрібнену м’яту й паприку.

  5. Заправити всі інгредієнти, посолити й поперчити. Перед подаванням викласти на листки салату.

  6. Смачного! 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися