Інгредієнти:
- майонез Торчин® «Європейський» — 4 ст. л.;
- паприка — 1 ч. л.;
- листки салату — 120 г;
- бекон — 60 г;
- свіжоморожена кукурудза — 80 г;
- картопля, зварена в шкірці, — 200 г;
- куряче яйце — 2 шт.;
- помідори чері — 50 г;
- білі сухарики — 25 г;
- сіль, перець — до смаку;
- м’ята — 3 листочки.
Підготувати всі інгредієнти.
Бекон нарізати середніми кубиками, яйця відварити круто й нарізати часточками, картоплю та помідори нарізати часточками.
Підсмажити в беконі картоплю до рум’яної скоринки. Додати до них кукурудзу.
Змішати подрібнену м’яту й паприку.
Заправити всі інгредієнти, посолити й поперчити. Перед подаванням викласти на листки салату.
Смачного!