Інгредієнти:
- Картопля — 250 г
- Овочевий бульйон — 500 мл (на 1 морквині та 1 ріпчастій цибулині)
- Соєвий соус Торчин® «Класичний смак» — 100 г
- Вершки 22% — 200 мл
- Вершкове масло — 20 г
- Білий хліб для супу — 50 г
- Білий хліб для сухариків — 50 г
- Мелений чорний перець — 1 щіпка
- Почистіть картоплю і відваріть її в овочевому бульйоні.
- Додайте вершки й хліб, збийте все в блендері. Влийте соєвий соус Торчин® «Класичний смак» і вершкове масло. Посоліть, поперчіть.
- Подавайте з грінками. Для їхнього приготування наріжте білий хліб кубиками й обсмажте на вершковому маслі.
Картопляний суп-пюре — це проста можливість замінити звичний суп справді оригінальною стравою. А головне — часу й сил на приготування знадобиться зовсім небагато. Соєвий соус Торчин® «Класичний смак» додасть супу-пюре пікантного та витонченого смаку, що обов’язково здивує ваших близьких.