Інгредієнти:
• картопля – 250 г;
• овочевий бульйон (з 1 моркви та 1 цибулини) — 500 мл;
• соєвий соус Торчин® «Класичний» Наваро – 100 г;
• вершки 22% - 200 мл;
• вершкове масло – 20 г;
• білий хліб для супу – 50 г;
• білий хліб для грінок – 50 г;
• перець та сіль – по ½ ч. ложки.
Картопляний суп пюре – це іще один спосіб приготувати банальну картоплю, де особливого смаку додадуть вершки та соєвий соус Торчин «Класичний» Наваро. Зігріваючий та ситний обід сподобається і дітям, і дорослим.
Картопляний суп пюре часто подають із грінками. Можна також додати до нього, наприклад, підсмажений бекон або копчені ковбаски.
- Підготуйте овочевий бульйон, відваривши у воді цілу цибулину та моркву.
- Очистіть та поріжте картоплю на кубики середнього розміру.
- Дістаньте з бульону цибулю та моркву і покладіть картоплю – варіть до готовності.
- Додайте вершки та шматочки хліба.
- За допомогою занурювального блендера перебийте всі інгредієнти до однорідної кремової консистенції.
- Додайте до картопляного крем-супу соєвий соус Торчин «Класичний» Наваро, який додасть страві цікавого аромату і пікантності.
- Додайте вершкове масло, сіль та перець – ретельно перемішайте і поверніть суп на вогонь.
- Розігрійте вершкове масло у пательні.
- Обсмажте скибочки хліба з двох сторін до золотистої скоринки.
- Прикрасьте суп-пюре вершками та дрібно нарізаною зеленню.
- Подавайте гарячим з хрумкими грінками.
Смачного!
Цікаві рецепти картопляного супу пюре
До супу-пюре з картоплі можна додавати різні овочі за смаком. Картопля надаватиме особливу кремову текстуру, а додані інгредієнти урізноманітнять смак і зроблять суп більш апетитним і смачним.
1. Суп-пюре картопляний із грибами. На рослинній олії обсмажте цибулю, часник та печериці. Додайте все в каструлю до картоплі, як тільки та буде готова. Посоліть і поперчіть суп, перебийте його за допомогою занурювального блендера.
2. Суп-пюре картопляний із плавленим сиром. Ситна страва за рахунок додавання плавленого сиру. Однак у його текстуру та вершковий смак просто неможливо не закохатися. Обсмажте цибулю з морквою та відваріть картоплю. Змішайте всі інгредієнти у каструлі та додайте плавлений сир за смаком. Ретельно все перемішайте, додайте спеції. Як тільки сир розплавиться, перебийте суп блендером.