Інгредієнти:
- Тельбухи — 100 г
- Пшоно — 100 г
- Ріпчасту цибулю - 30 г
- Кетчуп Торчин® — 50 г
- Петрушка
- Кінза
- Сіль, перець
- Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
- Цибулю порізати кубиками і томити на вершковому маслі. Додати тельбухи і підсмажити з двох сторін.
- Всипати пшоно.
- Додати спеції, кетчуп Торчин®, трохи води і готувати до готовності під закритою кришкою.
- Перед подачею посипати зеленню. Смачного!
Немає нічого смачнішого за правильно приготовану пшоняну кашу з ароматними й рум’яними курячими тельбухами. Обсмажені у вершковому маслі тельбухи й цибуля нададуть страві неповторного аромату, а кетчуп Торчин® «До шашлику» зробить кашу ніжною й розсипчастою.