Рецепти

Креветки під соусом Торчин® "Тартар"

На розігріту сковорідку додайте вершкове масло і подрібнений часник.
Як тільки масло розтопиться, додайте креветки. Побризкайте лимонним соком і обсмажте протягом 5 хв свіжі креветки. Якщо ви використовуєте заморожені відварені креветки, обсмажте протягом 3 хвилин.
Відваріть спагетті.
До спагетті додайте соус Торчин® «Тартар», а зверху викладіть креветки. Присипте свіжою зеленню.
Також можете подавати креветки окремо, просто з ніжним соусом «Тартар».
Креветки під соусом Торчин® "Тартар"
prev
next
Креветки під соусом Торчин® "Тартар"
60 хв
3

Інгредієнти:

• креветки королівські – 8 шт.;

• спагеті – 300 г;

• вершкове масло – 50 г;

• соус Торчин® «Тартар»;

• часник – 2-3 зубчики;

• базилік.

Спагеті з креветками особливо смакують із вершковим соусом Торчин® «Тартар» зі шматочками маринованих огірків. Для приготування цього рецепту ви можете обрати свій улюблений вид пасти і морепродукти за смаком, але соус Торчин «Тартар» не замінити нічим! Приготуйте і відчуйте себе справжнім французом!

1. На розігріту пательню додайте вершкове масло та подрібнений часник.

2. Обсмажте креветки. Свіжі – протягом 5 хвилин, доки стануть рожевого кольору.

Якщо ви використовуєте заморожені відварені креветки, обсмажте протягом 3 хвилин.

4. Відваріть спагеті.

5. До спагеті додайте соус Торчин® «Тартар», а зверху викладіть креветки, збризніть лимонним соком та посипте зеленню.

6. Також можете подавати креветки окремо, просто з ніжним соусом Торчин® «Тартар».

Смачного!

Секрети приготування креветок під соусом «Тартар»

Вибір та підготовка креветок

Вибираємо правильно:

Заморожені креветки повинні бути покриті тонким шаром льоду. Якщо в пакеті сніг або в голови чорні плями, продукт неодноразово розморожувався і заморожувався.

Один із показників якості креветок – загнутий, а не прямий хвостик.

Найкращі креветки – коричневого відтінку, з ікрою.

Якщо є можливість, віддайте перевагу тигровим або королівським креветкам. Їхнє м'ясо найніжніше і найсмачніше.

Подання страви

Смажені креветки добре поєднуються з білим вином. Смачно по-середземноморськи!

Наш рецепт стане у нагоді всім, хто хоче приготувати вишукану вечерю або планує романтичний вечір.

Відчуйте себе як у найкращих європейських ресторанах!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися