Рецепти

Креветки під соусом Торчин® "Тартар"

На розігріту сковорідку додайте вершкове масло і подрібнений часник.
Як тільки масло розтопиться, додайте креветки. Побризкайте лимонним соком і обсмажте протягом 5 хв свіжі креветки. Якщо ви використовуєте заморожені відварені креветки, обсмажте протягом 3 хвилин.
Відваріть спагетті.
До спагетті додайте соус Торчин® «Тартар», а зверху викладіть креветки. Присипте свіжою зеленню.
Також можете подавати креветки окремо, просто з ніжним соусом «Тартар».
Креветки під соусом Торчин® "Тартар"
prev
next
Креветки під соусом Торчин® "Тартар"
60 хв
3

Інгредієнти:

  • Креветки королівські – 8 шт. (або 400 г звичайних креветок)
  • Спагетті – 300 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Соус Торчин® «Тартар»
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Базилік
  • 1. На розігріту сковорідку додайте вершкове масло та подрібнений часник.

  • 2. Як тільки масло розтопиться, додайте креветки.

  • 3. Побризкайте лимонним соком і обсмажте протягом 5 хв свіжі креветки. Якщо ви використовуєте заморожені відварені креветки, обсмажте протягом 3 хвилин.

  • 4. Відваріть спагетті.

  • 5. До спагетті додайте соус Торчин® «Тартар», а зверху викладіть креветки.

  • 6. Присипте свіжою зеленню. Також можете подавати креветки окремо, просто з ніжним соусом «Тартар».

Спагеті з креветками особливо добре смакують із вершковим соусом Торчин® «Тартар». Спробуйте урізноманітнити будь-які інші макарони на ваш смак морепродуктами, заправивши блюдо соусом Торчин® «Тартар» зі шматочками маринованих огірків – відчуйте себе справжнім французом!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися