Інгредієнти:
- Креветки королівські – 8 шт. (або 400 г звичайних креветок)
- Спагетті – 300 г
- Вершкове масло – 50 г
- Соус Торчин® «Тартар»
- Часник – 2-3 зубчики
- Базилік
1. На розігріту сковорідку додайте вершкове масло та подрібнений часник.
2. Як тільки масло розтопиться, додайте креветки.
3. Побризкайте лимонним соком і обсмажте протягом 5 хв свіжі креветки. Якщо ви використовуєте заморожені відварені креветки, обсмажте протягом 3 хвилин.
4. Відваріть спагетті.
5. До спагетті додайте соус Торчин® «Тартар», а зверху викладіть креветки.
6. Присипте свіжою зеленню. Також можете подавати креветки окремо, просто з ніжним соусом «Тартар».
Спагеті з креветками особливо добре смакують із вершковим соусом Торчин® «Тартар». Спробуйте урізноманітнити будь-які інші макарони на ваш смак морепродуктами, заправивши блюдо соусом Торчин® «Тартар» зі шматочками маринованих огірків – відчуйте себе справжнім французом!