Інгредієнти:
- майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г;
- вода — 1 л;
- дрібна кукурудзяна крупа — 250 г;
- білий цукор-пісок — 40 г;
- арахіс — 200 г;
- коричневий цукор — 300 г;
- лимонний фреш — 30 г.
- Підготувати всі потрібні інгредієнти.
У киплячу воду засипати крупу й варити, постійно помішуючи. Щойно почне набухати, додаємо цукор і майонез, тушкуємо на повільному вогні, поки повністю не загусне.
Застеляємо харчову плівку у форму й викладаємо поленту.
Коричневий цукор висипати в рондель, додати лимонний фреш і поставити плавити. Щойно утвориться карамель, додаємо подрібнений арахіс і виливаємо на поленту рівномірним шаром. Накриваємо та ставимо в холодильник.
Перед подаванням нарізаємо порціями. Смачного!