Інгредієнти:
- куряча ніжка — 1 шт.;
- майонез Торчин® «Делікатесний» — 60 г;
- болгарський перець — 1 шт.;
- часник — 3 зубки;
- сушена паприка — 1 ч. л.;
- сіль, перець — до смаку;
- бекон — 50 г;
- базилік — 20 г;
- білий хліб — 50 г.
Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Відокремити філе від шкіри, акуратно підчепивши пальцями рук (так, щоб не порвати шкіру). Філе відокремити від кістки й змолоти на м’ясорубці.
Болгарський перець, часник, бекон нарізати дрібними кубиками й пасерувати до готовності. Додати паприку, подрібнений базилік.
Змішати все з перемеленим філе, хлібом і 50 г майонезу. Посолити, поперчити.
Начинити шкіру фаршем. Присипати паприкою та змазати майонезом.
Випікати за температури 180 градусів 40 хвилин.
Смачного!