Інгредієнти:
- кетчуп Торчин® «До шашлику» — 160 г;
- куряче філе — 150 г;
- болгарський перець — ½ шт.;
- пекінська капуста — 60 г;
- синя цибуля — 1 шт.;
- гриби — 60 г;
- броколі — 70 г;
- часник — 2 зубки;
- соняшникова олія — 30 г;
- стебло селери — 40 г;
- петрушка — 10 г;
- сіль, перець — до смаку.
- Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
- Нарізати гриби четвертинками. Капусту нашаткувати під кутом, синю цибулю порізати сегментами, броколі — навпіл (якщо суцвіття великі), стебло селери — скибочками, болгарський перець — брусочками, куряче філе — соломкою. Часник порізати не дуже дрібно.
- Овочі треба швидко обсмажити, додаючи їх у такій послідовності: трохи змастивши олією пательню, підсмажити до рум’яної шкірочки гриби. Додати соняшникову олію й зачекати, доки вона нагріється. Додати курку, ріпчасту цибулю й часник, стебло селери, броколі, болгарський перець. Посипаємо сіллю й перцем та обсмажуємо 7 хвилин. Додаємо пекінську капусту, кетчуп і готуємо ще хвилину. На завершення додаємо подрібнену зелень.
- Смачного!
Родзинка курячого соте – обсмажене до рум'яної скоринки м'ясо. Незвичайне слово у назві перекладається з французької як "стрибати". Секрет приготування страви – у швидкому обсмажуванні всіх компонентів на розпеченій пательні. Щоб вони не підгоріли, їх треба струшувати. Таким чином, інгредієнти постійно "підстрибують". Головна перевага швидкого приготування – у збереженні більшої кількості вітамінів й інших корисних речовин. А ще овочі для курячого соте виходять хрусткими зовні та м'якими всередині. Спробуйте! Вам обов'язково сподобається наш рецепт!