Інгредієнти:
- Курячі крильця – 12 шт
- Часник – 4 зубчики
- Соєвий соус - 8 ст л
- Кетчуп «Чилі» Торчин – 300 гр
- Цукор – 2 ст л
- Петрушка – 10 гр
- Кунжут смажений – 10 гр
- Підготувати всі необхідні інгредієнти.
- Приготувати маринад: часник розчавити, залити соєвим соусом, додати кетчуп Чилі, цукор.
- Замаринувати крильця. Посипати різаною петрушкою. Залишити на 1-2 години.
- На решітку викласти крильця та томити на слабкому вогні 30 хвилин провертаючи та змащуючи маринадом.
- Смачного!
Спробуйте вогняно-гострі курячі крильця за рецептом Торчин® та пориньте у світ колоритної, яскравої та ситної мексиканської кухні. Наш кетчуп Торчин® «Чилі» з гострими перцями чилі - серцем латиноамериканської кухні надасть маринаду саме той солодкувато-пряний смак, додасть гостринки та зробить скоринку хрумкою та рум’яною