Інгредієнти:
- курячі крильця – 12 шт;
- часник – 4 зубки;
- соєвий соус – 8 ст. л;
- кетчуп Торчин® "Чилі" – 300 гр;
- цукор – 2 ст. л;
- петрушка – 10 гр;
- кунжут смажений – 10 гр.
Крильця Diablo – це ідеальний варіант для любителів пікантної та смачної курочки. Ця страва поєднує хрусткість запечених крилець з гострим, але добре збалансованим соусом, який надає їм неповторний смак. З простим і швидким рецептом від Торчин® пориньте у світ колоритної, яскравої та пікантної мексиканської кухні.
Рецепт крилець Diablo: проста інструкція
- Промиваємо крила і ретельно очищаємо їх від залишків пір'я. За допомогою гострого ножа розділяємо кожне крило на три частини. Частинки крил з кінчиками відкладаємо, оскільки вони не будуть використовуватися в цьому рецепті. Їх можна заморозити для майбутнього використання, наприклад, для приготування курячого бульйону.
- Для маринаду потрібно розчавити часник, після чого його заливаємо соєвим соусом, додаючи кетчуп Торчин® "Чилі" та цукор. Ретельно перемішуємо маринад до однорідної маси.
- Поєднуємо заздалегідь підготовлені крильця із маринадом, ретельно перемішуючи, щоб кожне крильце отримало неповторні пікантні нотки.
- Зверху додаємо залишки маринаду, посипаючи петрушкою крильця. Залишаємо крильця Diablo маринуватися на 1-2 години.
- Після чого викладаємо крильця Diablo на гриль та смажимо протягом 30 хвилин, періодично провертаючи для золотистої кірочки з усіх сторін.
- Рекомендуємо під час смаження також змащувати крильця маринадом, це додасть ще більшої пікантності страві. Смачна закуска готова!
Радимо подавати курячі крильця Diablo з свіжими овочами, до таких пікантних страв особливо смакують свіжі томатами та гриби. Також не забудьте додати до страви соусів Торчин® «До шашлику» та кетчуп Торчин® «Чилі» для любителів гострого.
Смачного!