Рецепти

Курячі крильця Diablo - Торчин®

Курячі крильця Diablo: рецепт з фото та відео
Курячі крильця Diablo: рецепт з фото та відео
Курячі крильця Diablo: рецепт з фото та відео
Курячі крильця Diablo: рецепт з фото та відео
Курячі крильця Diablo: рецепт з фото та відео
Курячі крильця Diablo: рецепт з фото та відео
prev
next
Курячі крильця Diablo: рецепт з фото та відео
150 хв
3

Інгредієнти:

  • курячі крильця – 12 шт;
  • часник – 4 зубки;
  • соєвий соус – 8 ст. л;
  • кетчуп Торчин® "Чилі" – 300 гр;
  • цукор – 2 ст. л;
  • петрушка – 10 гр;
  • кунжут смажений – 10 гр.

Крильця Diablo – це ідеальний варіант для любителів пікантної та смачної курочки. Ця страва поєднує хрусткість запечених крилець з гострим, але добре збалансованим соусом, який надає їм неповторний смак. З простим і швидким рецептом від Торчин® пориньте у світ колоритної, яскравої та пікантної мексиканської кухні.

Рецепт крилець Diablo: проста інструкція

  1. Промиваємо крила і ретельно очищаємо їх від залишків пір'я. За допомогою гострого ножа розділяємо кожне крило на три частини. Частинки крил з кінчиками відкладаємо, оскільки вони не будуть використовуватися в цьому рецепті. Їх можна заморозити для майбутнього використання, наприклад, для приготування курячого бульйону.
  2. Для маринаду потрібно розчавити часник, після чого його заливаємо соєвим соусом, додаючи кетчуп Торчин® "Чилі" та цукор. Ретельно перемішуємо маринад до однорідної маси.
  3. Поєднуємо заздалегідь підготовлені крильця із маринадом, ретельно перемішуючи, щоб кожне крильце отримало неповторні пікантні нотки.
  4. Зверху додаємо залишки маринаду, посипаючи петрушкою крильця. Залишаємо крильця Diablo маринуватися на 1-2 години.
  5. Після чого викладаємо крильця Diablo на гриль та смажимо протягом 30 хвилин, періодично провертаючи для золотистої кірочки з усіх сторін.
  6. Рекомендуємо під час смаження також змащувати крильця маринадом, це додасть ще більшої пікантності страві. Смачна закуска готова!

Радимо подавати курячі крильця Diablo з свіжими овочами, до таких пікантних страв особливо смакують свіжі томатами та гриби. Також не забудьте додати до страви соусів Торчин® «До шашлику» та кетчуп Торчин® «Чилі» для любителів гострого.

Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися