Рецепти

Курячі крильця по-азійськи

Курячі крильця по-азійськи
Курячі крильця по-азійськи
Курячі крильця по-азійськи
Курячі крильця по-азійськи
Курячі крильця по-азійськи
prev
next
Курячі крильця по-азійськи
120 хв
4

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 700 г
  • Соус Торчин® «Азіатський» – 200 г
  • Овочі-гриль
  1. Замаринуйте курячі крильця у соусі Торчин® «Азіатський» протягом 1 години.
  2. Викладіть крильця на деко та випікайте 40 хв.
  3. Змастіть крильця соусом ще раз і відправте назад до духовки ще на 15 хв.
  4. Страва готова до вживання. 5 Смачного!

Відмінна риса більшості азіатських страв – їх готувати просто та швидко. Спробуйте зробити курячі крильця по-азіатськи: замаринуйте їх у кисло-солодкому соусі Торчин® «Азіатський» зі шматочками каєнського та болгарського перцю, які нададуть смаку м’яса ніжності та пікантності. Ваші гості не залишаться байдужими!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися