Інгредієнти:
- курячі ніжки – 12 шт.;
- гірчиця Торчин® «Американська» – 130 г;
- кетчуп Торчин® «Карі» - 450 г;
- сіль , перець чорний – за смаком;
- лавровий лист – 2 шт.;
- мед – 2 ст л.
Курячі ніжки карі - страва, сповнена яскравого смаку та східного колориту. Шматочки курки у томатно-медовому маринаді на основі нашого кетчупу Торчин® «Карі» у поєднанні з традиційними для азійської кухні прянощами та спеціями створюють особливо оригінальний мікс смаків та ароматів. Рецепт приготування на відкритому вогні чи грилі дає змогу зберегти ніжність та соковитість м’яса, забезпечивши бездоганну пікантну скоринку.
- Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
- Ніжки посоліть, поперчіть, натріть лавровим листом.
- Змішайте мед, кетчуп, гірчицю та замаринуйте курячі ніжки. Залиште на годину.
- Викладіть ніжки на решітку.
- Готуйте на дуже слабкому вогні 30-35 хвилин, періодично змащуючи маринадом.
- Подавайте з кетчупом «Карі» або частиною маринаду.
Смачного!
Ідеї для приготування курячих ніжок
Ці рецепти дозволять вам приготувати смачні та ароматні курячі ніжки карі з індійським смаком! Ось кілька коротких варіантів рецептів курячих ніжок карі:
- Карі з курячих ніжок:
- Обсмажте курячі ніжки на сковороді з олією до золотистої скоринки.
- Додайте нарізану цибулю, часник, приправу карі, куркуму та інші спеції за смаком.
- Влийте кокосове молоко та доведіть до кипіння.
- Готуйте приблизно 20-30 хвилин, поки м'ясо не стане ніжним та смачним.
- Карі з курячих ніжок і картоплі:
- Обсмажте курячі ніжки та картоплю на пательні зі спеціями та карі.
- Додайте кокосове молоко та доведіть до кипіння.
- Готуйте, поки картопля не стане м'якою та смачною.