Інгредієнти:
- Локшина з твердих сортів пшениці – 100 г
- Соєвий соус – 30 г
- Морква – 40 г
- Цибуля ріпчаста – 40 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 30 г
- Перець болгарський – 50 г
- Корінь селери – 30 г
- Каррі
- Цедра лимона
- Імбир – 10 г
- Кунжут – 10 г
- Сіль, цукор, перець
- Зелень
- Овочі нарізати соломкою та підсмажити на сковороді практично до готовності.
- Додати відварену локшину, спеції, соєвий соус, кетчуп Торчин® «Лагідний» і просмажити ще протягом 1 хвилину.
- У кінці додати кунжут і побризкати соком лимона.
Створіть собі та близким незвичайний настрій – приготуйте локшину вок за рецептом від Торчин®. Кетчуп Торчин® «Лагідний» у поєднанні з травами, цедрою лимону та імбиром наповнить страву східною гостротою та пряністю. А вам подарує незабутні гастрономічні відчуття!