Інгредієнти:
- соус Торчин® «Часниковий» — 200 г;
- соус Торчин® «Сацебелі» — 200 г;
- вода — 100 мл;
- «Тісто для лазаньї» — 200 г;
- фарш із телятини — 400 г;
- ріпчаста цибуля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- свіжоморожена кукурудза — 80 г;
- зелений горошок — 50 г;
- сир моцарела — 200 г;
- базилік — 10 г;
- сіль, перець — до смаку.
- Для тіста:
- пшеничне борошно — 400 г;
- куряче яйце — 3 шт.;
- яєчні жовтки — 3 шт.;
- майонез Торчин® «Європейський» — 50 г;
- сіль — 5 г.
Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Цибулю й моркву нарізати кубиками та підсмажити з фаршем.
Додати 150 г соусу «Сацебелі», воду. Протушкувати хвилину й змішати з 1/3 тертого сиру.
Кукурудзу, зелений горошок з’єднати з часниковим соусом і змішати з 1/3 тертого сиру.
Приготувати тісто: борошно просіяти, змішати з сіллю. Додати жовтки та яйця, замісити тісто. Вимішувати протягом 10 хвилин. Додати майонез, вимішати ще 3 хвилини. Замотати в плівку й заховати в холод на годину.
Тісто розкачати завтовшки 3-4 мм. Порізати на шматочки.
У форму для випікання викласти першим шаром фарш. Потім накрити шаром тіста. Наступним шаром — овочі з часниковим соусом. Далі знову накрити шаром тіста.
Потім змазати соусом «Сацебелі» й посипати 1/3 частиною сиру. Накрити фольгою та запікати протягом 30 хвилин за температури 170 градусів. Потім зняти фольгу й запікати ще 10 хвилин за температури 200 градусів.
Перед подаванням на стіл додати базилік. Смачного!