Рецепти

Лазанья з телятиною

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Цибулю й моркву нарізати кубиками та підсмажити з фаршем.
Додати 150 г соусу «Сацебелі», воду. Протушкувати хвилину й змішати з 1/3 тертого сиру.
Кукурудзу, зелений горошок з’єднати з часниковим соусом і змішати з 1/3 тертого сиру.
Приготувати тісто: борошно просіяти, змішати з сіллю. Додати жовтки та яйця, замісити тісто. Вимішувати протягом 10 хвилин. Додати майонез, вимішати ще 3 хвилини. Замотати в плівку й заховати в холод на годину.
Тісто розкачати завтовшки 3-4 мм. Порізати на шматочки.
У форму для випікання викласти першим шаром фарш. Потім накрити шаром тіста. Наступним шаром — овочі з часниковим соусом. Далі знову накрити шаром тіста.
Потім змазати соусом «Сацебелі» й посипати 1/3 частиною сиру. Накрити фольгою та запікати протягом 30 хвилин за температури 170 градусів. Потім зняти фольгу й запікати ще 10 хвилин за температури 200 градусів.
Перед подаванням на стіл додати базилік. Смачного!
Лазанья з телятиною
prev
next
Лазанья з телятиною
60 хв
4-5

Інгредієнти:

  • соус Торчин® «з Часником» — 200 г;
  • соус Торчин® «Сацебелі» — 200 г;
  • вода — 100 мл;
  • фарш із телятини — 400 г;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • свіжоморожена кукурудза — 80 г;
  • зелений горошок — 50 г;
  • сир моцарела — 200 г;
  • базилік — 10 г;
  • сіль, перець — за смаком.

Для тіста:

  • пшеничне борошно — 400 г;
  • куряче яйце — 3 шт.;
  • яєчні жовтки — 3 шт.;
  • майонез Торчин® «Європейський» — 50 г;
  • сіль — 5 г.

Лазанья з телятиною - це італійська страва, що складається з шарів тіста, соусу та начинки. Варіація з овочами та телятиною  - дуже ніжна та соковита, яка сподобається навіть дітям.

  1. Для приготування тіста: просійте борошно, додайте сіль, жовтки, яйця та майонез Торчин «Європейський» -  замісіть еластичне тісто. Загорніть у плівку і покладіть у холодильник на одну годину.
  2. Цибулю й моркву наріжте маленькими кубиками.
  3. Обсмажте фарш, додайте цибулю і моркву – готуйте все разом до м’якості овочів.
  4. Додайте соус Торчин® «Сацебелі» та воду – тушкуйте ще декілька хвилин. Додайте частину тертого сиру - перемішайте.
  5. Окремо з’єднайте кукурудзу, зелений горошок, соус Торчин® «з Часником» і частину тертого сиру – ретельно все перемішайте.
  6. Тісто розкатайте завтовшки 3-4 мм та розріжте на три рівні частини.
  7. У форму для запікання викладіть першим шаром фарш. Потім накрийте шаром тіста. Наступним шаром — овочі з часниковим соусом. Далі знову накрийте шаром тіста. Змажте соусом Торчин® «Сацебелі» й посипте частиною тертого сиру, що залишився.
  8. Накрийте фольгою та запікайте протягом 30 хвилин за температури 170 градусів.
  9. Потім зніміть фольгу й запікайте ще 10 хвилин за температури 200 градусів.

Перед подачею додайте базилік. Смачного!

Секрети приготування лазаньї з телятиною

Приготування лазаньї з телятиною та овочами може бути справжнім захопленням, а ось кілька секретів, які можуть полегшити цей процес та зробити страву ще смачнішою:

  1. Маринад для телятини:

Щоб додати смаку телятині, можна замаринувати її у суміші оливкової олії, часнику, розмарину та чебрецю перед приготуванням.

  1. Використання різних овочів:

Додавання різних видів овочів, таких як баклажани, помідори, шпинат, гриби та перець, додає багатогранність та особливий смак лазаньї.

  1. Варіанти сиру:

Використовуйте комбінацію різних сортів сиру, таких як моцарелла, пармезан та різні види сирів для грилю, для кращого смаку та текстури.

Використовуйте ці поради для створення смачної лазаньї, яка сподобається всій вашій родині!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися