Інгредієнти:
- Баклажани – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Сир твердий – 100 г
- Зелень
- Майонез «Європейський» - 200г
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець
- Для соусу змішати майонез Торчин® "Європейський", часник та спеції.
- Уздовж баклажана зробити надрізи на відстані 1 см один від одного, не дорізаючи до кінця ніжки. Опустити в киплячу воду на 2 хвилини.
- Помідори нарізати кружечками. Кожен надріз баклажана змастити майонезом «Европейський», покласти помідори і посипати сиром.
- Випікати 15 хвилин при температурі 200° С. Смачного!
Рататуй – відома у всому світі французька страва з овочів. Торчин® пропонує новий погляд на її приготування. За декілька хвилин ви можете приготувати смачний, оригінальний та яскравий лінивий рататуй. Спробуйте!