Інгредієнти:
- майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г;
- куряче яйце — 4 шт.;
- лимонний сік — 2 ст. л.;
- лимонна цедра — 2 ст. л.;
- цукор — 100 г;
- лимонні цукати — 2 ст. л.;
- ванільний цукор — 5 г;
- борошно вищого ґатунку — 300 г;
- пекарський порошок — 25 г (1 пакетик).
- Для глазурі:
- цукрова пудра — 250 г;
- молоко — 2-3 ст. л.
Підготувати всі інгредієнти.
Змішати сухі інгредієнти в мисці. Яйця розділити на білки та жовтки. Жовтки збити з майонезом і цукром. Білки збити з лимонним соком і цедрою. Усі частини з’єднати й вимішати. Форму змазати майонезом і посипати цукром. Викласти тісто. Дати настоятися 15 хвилин.
Випікати за температури 150—160 градусів 40—50 хвилин.
Смачного!