Рецепти

Лимонний кекс

Підготувати всі інгредієнти.
Змішати сухі інгредієнти в мисці. Яйця розділити на білки та жовтки. Жовтки збити з майонезом і цукром. Білки збити з лимонним соком і цедрою. Усі частини з’єднати й вимішати. Форму змазати майонезом і посипати цукром. Викласти тісто. Дати настоятися 15 хвилин.
Випікати за температури 150—160 градусів 40—50 хвилин. Смачного!
Лимонний кекс
prev
next
Лимонний кекс
90 хв
1

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г;
  • куряче яйце — 4 шт.;
  • лимонний сік — 2 ст. л.;
  • лимонна цедра — 2 ст. л.;
  • цукор — 100 г;
  • лимонні цукати — 2 ст. л.;
  • ванільний цукор — 5 г;
  • борошно вищого ґатунку — 300 г;
  • пекарський порошок — 25 г (1 пакетик).
  • Для глазурі:
  • цукрова пудра — 250 г;
  • молоко — 2-3 ст. л.
  1. Підготувати всі інгредієнти.

  2. Змішати сухі інгредієнти в мисці. Яйця розділити на білки та жовтки. Жовтки збити з майонезом і цукром. Білки збити з лимонним соком і цедрою. Усі частини з’єднати й вимішати. Форму змазати майонезом і посипати цукром. Викласти тісто. Дати настоятися 15 хвилин.

  3. Випікати за температури 150—160 градусів 40—50 хвилин.

  4. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися