Інгредієнти:
- м’ясний фарш – 250 г;
- цибуля ріпчаста – 1шт.;
- часник – 1 зубчик;
- соєвий соус Торчин® Наваро з імбиром - 100 мл;
- цукор – 1 ст.л.;
- вершкове масло – 20 г;
- морква – 1 шт.;
- селера – 1шт.;
- олія;
- кунжут.
Бажаєте приготувати щось неймовірно смачне та оригінальне? Тоді цей рецепт м’ясного рулету – саме те, що потрібно! Неймовірна комбінація соковитого м’яса з хрумкими овочами, приправлена особливим соусом на основі ніжного вершкового масла та пікантного соєвого соусу Торчин® Наваро з імбиром, подарує вам справжнє задоволення від нового оригінального смаку.
- Додайте у м’ясний фарш дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник та соєвий соус Торчин® Наваро з імбиром – ретельно все перемішайте і залиште маринуватися на 30 хв.
- Пасеруйте моркву та селеру на невеликому вогні.
- Викладіть м’ясо на харчову плівку, рівномірно розподіліть його в пласт. Посередині вздовж покладіть пасеровані овочі. За допомогою плівки сгорніть у рулет.
- Паніруйте рулет у кунжуті та обсмажте його на пательні з усіх боків на невеликому вогні протягом 5 хв.
- Перекладіть у форму для запікання та поставте у духовку на 15-20 хв за 180 С.
- Приготуйте ніжно-пікантний соус: змішайте на пательні соєвий соус Торчин® Наваро імбирний, цукор та вершкове масло - готуйте на невеликому вогні 3-5 хв.
Подавайте у вигляді ролів з соєво-вершковим соусом.
Варіації приготування м’ясного рулету
М'ясний рулет – це нестандарний спосіб приготування фаршу, в який загортаються різні начинки, а в сам фарш можна додати улюблені спеції. Формується фарш у вигляді рулету та запікається. Вибір начинки може різнитися від сирів та овочів до грибів та спецій. Ось кілька варіацій приготування м'ясного рулету:
- Італійський м'ясний рулет:
Фарш з м'яса (яловичини чи свинини) з сухим базиліком, орегано та тертим пармезаном.
В середину рулета можна додати шпинат, моцарелу та помідори.
Подавайте з томатним соусом або песто.
- Мексиканський м'ясний рулет:
Фарш із суміші яловичини та свинини з техаськими приправами.
Додайте начинку із кукурудзи, фасолі, сиру чеддер та подавайте з гострим соусом.
- Грибний рулет:
Фарш із свинини чи курки з тертими грибами (шампіньйони, лисички).
Додайте начинку із крем-сиру, шпинату та гарбузового насіння.
Подавайте з вершковим соусом або соусом на основі грибів.
Імпровізуйте і знайдіть свій улюблений смак!