Рецепти

Ніжна кабачкова ікра

Ніжна кабачкова ікра
Ніжна кабачкова ікра
Ніжна кабачкова ікра
Ніжна кабачкова ікра
Ніжна кабачкова ікра
prev
next
Ніжна кабачкова ікра

Інгредієнти:

  • Кабачки – 3 кг
  • Цибуля – 500 г
  • Соняшникова олія – 150 г
  • Томатна паста – 250 г
  • Майонез Торчин® «Делікатесний» – 250 г
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Цукор – 0,5 ст.
  • Перець чорний – 0,5 ч. л.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  1. Поріжте кабачки шматочками, додайте нарізану цибулю і пропустіть суміш через м'ясорубку або блендер – до утворення пастоподібної маси.
  2. Додайте майонез Торчин® «Делікатесний», томатну пасту та соняшникову олію.
  3. Варіть 60 хв.
  4. Додайте сіль, перець, цукор, лавровий лист
  5. Проваріть ще 10-15 хв.
  6. Подавайте відразу або «закрутіть» у банки (обов'язково простерилізуйте), щоб їсти взимку!

Смак кабачкової ікри, напевно, кожен пам'ятає ще з дитинства. Рецепт відомої закуски з майонезом не зовсім традиційний, але добре підійде як для швидкого приготування, так і для консервації без додавання оцту. Спробуйте приготувати кабачкову ікру за нашим рецептом – приготовлена вдома, вона виходить особливо смачною.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися