Інгредієнти:
- Кабачки – 3 кг
- Цибуля – 500 г
- Соняшникова олія – 150 г
- Томатна паста – 250 г
- Майонез Торчин® «Делікатесний» – 250 г
- Сіль – 2 ст. л.
- Цукор – 0,5 ст.
- Перець чорний – 0,5 ч. л.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Поріжте кабачки шматочками, додайте нарізану цибулю і пропустіть суміш через м'ясорубку або блендер – до утворення пастоподібної маси.
- Додайте майонез Торчин® «Делікатесний», томатну пасту та соняшникову олію.
- Варіть 60 хв.
- Додайте сіль, перець, цукор, лавровий лист
- Проваріть ще 10-15 хв.
- Подавайте відразу або «закрутіть» у банки (обов'язково простерилізуйте), щоб їсти взимку!
Смак кабачкової ікри, напевно, кожен пам'ятає ще з дитинства. Рецепт відомої закуски з майонезом не зовсім традиційний, але добре підійде як для швидкого приготування, так і для консервації без додавання оцту. Спробуйте приготувати кабачкову ікру за нашим рецептом – приготовлена вдома, вона виходить особливо смачною.