Інгредієнти:
- Куряче філе – 2 шт
- Стебло селери – 1 шт
- Цибуля ріпчаста – 2 шт
- Морква – 1 шт
- Рис - 200 г
- Масло вершкове – 60 г
- Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ч.л на ½ літра води
- Приготуйте бульйон з приправою 10 Овочів ® від Торчин ®.
- Куряче філе наріжте кубиками.
- Розтопіть вершкове масло, додайте цибулю та курку і готуйте на малому вогні 10 хвилин.
- Варіть 12-15 хвилин, поки рідина не випарується. Всипте рис і готуйте, помішуючи, 2 хвилини.
- Додайте бульйон, готуйте, помішуючи, поки рідина повністю не випарується.
- Коли ризотто буде майже готове (це займе близько 20 хвилин), зніміть каструлю з вогню та додайте вершкове масло.
- Накрийте, зачекайте 5-7 хвилин, потім подавайте.
Ніжне ризото з куркою — страва, яка сподобається і дорослим, і дітям. Шматочки курячого філе, морква та ваш улюблений різновид рису. Змішайте всі інгредієнти та готуйте на маленькому вогні. А щоб не пересушити страву й отримати насичений овочевий смак, додайте трохи бульйону на основі приправи Торчин® «10 овочів». Приправа містить ароматну зелень, шматочки овочів та спеції. Вона додасть ризото яскравих кольорів та створить у вас вдома теплу, літню атмосферу.