Рецепти

Ніжне сирне печиво зі спеціями

Ніжне сирне печиво
Ніжне сирне печиво
Ніжне сирне печиво
Ніжне сирне печиво
Ніжне сирне печиво
Ніжне сирне печиво
Ніжне сирне печиво
prev
next
Ніжне сирне печиво
90 хв
2

Інгредієнти

  • твердий сир — 100 г;
  • вершкове масло — 130 г;
  • борошно — 180 г;
  • яйце – 1 шт.
  • яєчний жовток – 1 шт.;
  • приправа Торчин® «10 Овочів» - ½ ч.л.;

З цієй кількості інгредієнтів у вас вийде приблизно 25–30 штук печива.

Не всі діти їдять сир, але все одно люблять печиво. Так чому б не використовувати сир, як один із інгредієнтів улюбленої випічки? Тим більше, що класичний рецепт дає змогу фантазувати та експериментувати, додаючи будь-які інгредієнти на ваш смак. Приготуйте печиво і насолоджуйтесь з чаєм.

  1. Холодне вершкове масло, борошно і яйце розітріть до однорідності.
  2. Додайте приправу Торчин® «10 Овочів» і натертий твердий сир – замісіть тісто.
  3. Загорніть у харчову плівку і покладіть у холодильник на 1 годину, щоб під час розкатування воно було більш еластичним.
  4. Розкатайте тісто в пласт товщиною 3 мм і видавіть фігурки.
  5. Перекладіть на деко, застелене пергаментом, змастіть яєчним жовтком і випікайте при температурі 180 градусів 12-15 хвилин.
  6. Готове сирне печиво остудіть, викладіть на красиву тарілку і швидше несіть до чаю.

Смачного!

Цікаві варіанти сирного печива

Не думайте, що сирне печиво завжди однакове. Усього кілька додаткових інгредієнтів дають змогу прикрасити його й роблять страву цікавішою. Як приготувати сирне печиво, щоб воно сподобалося навіть вибагливим гурманам? Просто трохи змініть класичний рецепт і додайте щось нове:

  • Печиво з яблуком або грушею. Візьміть класичний варіант кондитерського виробу і додайте в тісто одне терте солодке яблуко або грушу. У результаті печиво вийде більш м’яким і цікавим на смак.
  • Імпровізуйте з сиром. Додайте м’який сир, наприклад, брі. А щоб смак зробити виразнішим, ви можете додати в тісто 1 ч.л. приправи Торчин «10 овочів». Вона додасть готовій страві приголомшливий аромат і яскраві смакові нотки болгарського перцю, томатів, селери та спецій.
  • Сирне печиво з апельсином, родзинками, горіхами та цукатами. Це, мабуть найбагатокомпонентніший рецепт, у який можна покласти все, що ви знайдете в себе вдома. До сирного тіста додайте цедру одного апельсину, жменю цукатів, родзинок (можна замінити в’яленою журавлиною) та улюблені горіхи.

 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися