Інгредієнти:
- Гірчиця «Діжонська» від Торчин® — 100 г
- Житній хліб — 2 шт.
- Вершкове масло — 80 г
- Кріп — 10 г
- Зелена цибуля — 10 г
- Оселедець — 200 г
- Лимонний сік — 1 ст. л.
- Лимонна цедра — дрібка
Хліб підсушіть у духовці або на сковороді. Гірчицю змішайте з лимонним соком.
Намажте на хліб вершкове масло. Потім викладіть оселедець, зверху полийте гірчицею.
Прикрасьте зеленою цибулею, кропом і цедрою.
Час відкривати сезон пікніків! Ідеальний варіант для застілля на природі — оригінальні сендвічі з оселедцем. Рутинна страва перетворюється на особливу закуску, якщо приправити рибу гірчицею «Діжонською» від Торчин®. Поєднання цілих гірчичних зерен з багатим букетом спецій подарує сендвічам витончений, по-справжньому новий і пряний смак. Здивувати своїх близьких дуже легко!