Рецепти

Норвезький сендвіч із оселедцем

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Хліб підсушіть у духовці або на сковороді.
Гірчицю змішайте з лимонним соком.
Намажте на хліб вершкове масло. Потім викладіть оселедець, зверху полийте гірчицею.
Прикрасьте зеленою цибулею, кропом і цедрою.
Норвезький сендвіч із оселедцем
prev
next
Норвезький сендвіч із оселедцем
10 хв
2

Інгредієнти:

  • гірчиця «Діжонська» від Торчин® — 100 г;
  • житній хліб — 2 шт.;
  • вершкове масло — 80 г;
  • кріп — 10 г;
  • зелена цибуля — 10 г;
  • оселедець — 200 г;
  • лимонний сік — 1 ст. л.;
  • лимонна цедра — дрібка.

Час відкривати сезон пікніків! Ідеальний варіант для застілля на природі — оригінальні сендвічі з оселедцем. Звичайна страва перетворюється на особливу, якщо приправити рибу гірчицею «Діжонська» від Торчин®. Поєднання цілих гірчичних зерен з багатим букетом спецій подарує сендвічам витончений, по-справжньому новий і пряний смак. Здивувати своїх близьких дуже легко!

  1. Хліб підсушіть у духовці або на пательні.
  2. Гірчицю змішайте з лимонним соком.
  3. Намажте на хліб вершкове масло. Потім викладіть оселедець, зверху полийте гірчицею.
  4. Прикрасьте зеленою цибулею, кропом і цедрою.

Ідеї рецептів сендвічів для пікніка

Ці сендвічі легко приготувати та взяти на пікнік. Вони смакуватимуть кожному!
Спробуйте і ви:

  • Сендвічі з курячим філе та гуакамоле:
  1. Покладіть печене куряче філе, гуакамоле (авокадо, лаймовий сік, часник, оливкова олия), та солодкий перець на хліб.
  2. Зберігайте інгреієнти окремо, а потім збирайте сендвічі на місці пікніка, щоб уникнути промокання.
  • Сендвічі "Капрезе":
  1. Покладіть на хліб моцарелу, томати, нарізані кружальцями, та свіжий базилік.
  2. Полийте оливковою олією та бальзамічним оцтом перед подачею.
  • Сендвічі зі свіжими овочами та хумусом:
  1. Намажте хумус на шматок хліба, додайте тонкі кружальця огірка, помідорів та шматочки червоної цибулі.
  2. Посипте свіжою петрушкою або кропом.
  • Сендвічі з лососем та сиром-моцарелою:
  1. Покладіть шматок сиру-моцарелла, лосось та листя руколи на хліб.
  2. Загорніть їх у пергаментний папір, щоб зберегти свіжість.

 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися