Рецепти

Норвезький сендвіч із оселедцем

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Хліб підсушіть у духовці або на сковороді.
Гірчицю змішайте з лимонним соком.
Намажте на хліб вершкове масло. Потім викладіть оселедець, зверху полийте гірчицею.
Прикрасьте зеленою цибулею, кропом і цедрою.
Норвезький сендвіч із оселедцем
prev
next
Норвезький сендвіч із оселедцем
10 хв
2

Інгредієнти:

  • Гірчиця «Діжонська» від Торчин® — 100 г
  • Житній хліб — 2 шт.
  • Вершкове масло — 80 г
  • Кріп — 10 г
  • Зелена цибуля — 10 г
  • Оселедець — 200 г
  • Лимонний сік — 1 ст. л.
  • Лимонна цедра — дрібка
  1. Хліб підсушіть у духовці або на сковороді. Гірчицю змішайте з лимонним соком.

  2. Намажте на хліб вершкове масло. Потім викладіть оселедець, зверху полийте гірчицею.

  3. Прикрасьте зеленою цибулею, кропом і цедрою.

Час відкривати сезон пікніків! Ідеальний варіант для застілля на природі — оригінальні сендвічі з оселедцем. Рутинна страва перетворюється на особливу закуску, якщо приправити рибу гірчицею «Діжонською» від Торчин®. Поєднання цілих гірчичних зерен з багатим букетом спецій подарує сендвічам витончений, по-справжньому новий і пряний смак. Здивувати своїх близьких дуже легко!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися