Рецепти

Одеський форшмак з оселедця

Нарізати всі інгредієнти однаковими шматочками, заправити майонезом Торчин® «Європейський», зверху присипати зеленню.
Подавати з грінками. Смачного!
Одеський форшмак — ТОРЧИН®
prev
next
Одеський форшмак — ТОРЧИН®
10 хв
2

Інгредієнти:

  • філе оселедця – 200 г;
  • куряче яйце – 3 шт.;
  • зелена цибуля – 1 пучок (приблизно 20 г);
  • ріпчаста цибуля – 50 г;
  • майонез Торчин® «Європейський» – 70 г.

Як приготувати форшмак з оселедця? Дуже просто. Пропонуємо класичний рецепт форшмаку по-одеськи, який готується швидко і без складних зусиль. Важливий інгредієнт в нашому рецепті форшмаку з оселедця – майонез Торчин® «Європейський», який відмінно поєднує всі інгредієнти, додає особливого смаку і робить консистенцію форшмаку більш гладкою та однорідною. Спробуйте!

Як зробити форшмак – етапи приготування

  1. Відваріть яйця та очистьте. 
  2. Підготуйте оселедець: відокремте філе від кісточок.
  3. Почистьте цибулю.
  4. Інгредієнти для форшмаку дрібно наріжте або подрібніть у кухонному комбайні, тоді консистенція буде схожа на паштет.
  5. Заправте форшмак з оселедця майонезом Торчин® «Європейський» – ретельно все перемішайте.

Форшмак – готовий! Рекомендуємо його куштувати не одразу, а попередньо охолодженим.

Подавайте форшмак з оселедця на підсушених скибочках хліба або в одній великій тарілці з грінками, лавашем або питою. Зверху страву можна прикрасити подрібненою зеленню. Смачного!

Одесский форшмак

Варіанти приготування форшмаку з оселедця

Форшмак – це популярна закуска з оселедця, яка набула особливого попиту у жителів перлини біля моря і там готують Одеський форшмак майже в кожній родині.

Головний інгредієнт форшмаку – оселедець – зазвичай не змінюється, але залежно від регіону приготування, можуть змінюватись інші інгредієнти, текстура та пропорції. 

Пропонуємо декілька варіацій рецептів форшмаку з оселедця:

  • Єврейський – у якому оселедець переважає над іншими інгредієнтами.
  • Єврейський за старовинним рецептом – відрізняється тим, що готується з додаванням оцту та цукру для отримання кисло-солодкого смаку.
  • Одеський – з додаванням відвареного яйця та іноді яблук.
  • Кишинівський – до складу якого входять волоські горіхи, а також ніжне вершкове масло.
  • З плавленим сиром – з додаванням плавленого сиру, що робить форшмак ніжнішим та вершковим на смак.
  • Рублений – для цієї варіації форшмаку оселедець та решту інгредієнтів рублять, а не подрібнюють у комбайні, що дозволяє відчувати текстуру кожного компонента.

Приготуйте Одеський форшмак, скориставшись порадами від Торчин® та кличте гостей!

 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися