Інгредієнти:
- майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г;
- яйця — 5 шт.;
- желатин — 2 г;
- вода — 50 мл;
- сіль, перець — до смаку;
- прованські трави — щіпка;
- шинка — 150 г;
- варена морква — 1 шт.;
- стебло селери — 50 г;
- фета — 100 г;
- листки салату — 50 г;
- олія — 10 г.
Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
Желатин залити водою. Розтопити його на водяній бані. Яйця збити з 80 г майонезу й прованськими травами. Увести в яйця трохи остиглий желатин.
Духовку розігріти до 170 градусів. Посудину для запікання розігріти, дістати й змастити олією. Налити яєчно-желатинову суміш завтовшки 5-6 мм і поставити в духовку на 5 хвилин, до готовності.
Моркву, шинку, селеру, фету нарізати соломкою.
Щойно дістали з духовки, змазати майонезом і, поклавши на край омлету начинку, загорнути в рулет. Потім рулет загорнути у фольгу й сформувати циліндричну форму, почекати, поки охолоне. Нарізати й подавати.
Смачного!