Рецепти

Омлет-рулет

Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
Желатин залити водою. Розтопити його на водяній бані. Яйця збити з 80 г майонезу й прованськими травами. Увести в яйця трохи остиглий желатин.
Духовку розігріти до 170 градусів. Посудину для запікання розігріти, дістати й змастити олією. Налити яєчно-желатинову суміш завтовшки 5-6 мм і поставити в духовку на 5 хвилин, до готовності.
Моркву, шинку, селеру, фету нарізати соломкою.
Щойно дістали з духовки, змазати майонезом і, поклавши на край омлету начинку, загорнути в рулет. Потім рулет загорнути у фольгу й сформувати циліндричну форму, почекати, поки охолоне.
Нарізати й подавати. Смачного!
Омлет-рулет
prev
next
Омлет-рулет
25 хв
2 порції

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г;
  • яйця — 5 шт.;
  • желатин — 2 г;
  • вода — 50 мл;
  • сіль, перець — до смаку;
  • прованські трави — щіпка;
  • шинка — 150 г;
  • варена морква — 1 шт.;
  • стебло селери — 50 г;
  • фета — 100 г;
  • листки салату — 50 г;
  • олія — ​​10 г.
  1. Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

  2. Желатин залити водою. Розтопити його на водяній бані. Яйця збити з 80 г майонезу й прованськими травами. Увести в яйця трохи остиглий желатин.

  3. Духовку розігріти до 170 градусів. Посудину для запікання розігріти, дістати й змастити олією. Налити яєчно-желатинову суміш завтовшки 5-6 мм і поставити в духовку на 5 хвилин, до готовності.

  4. Моркву, шинку, селеру, фету нарізати соломкою.

  5. Щойно дістали з духовки, змазати майонезом і, поклавши на край омлету начинку, загорнути в рулет. Потім рулет загорнути у фольгу й сформувати циліндричну форму, почекати, поки охолоне. Нарізати й подавати.

  6. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися