Рецепти

Омлет-рулет від Торчин®

Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
Желатин залити водою. Розтопити його на водяній бані. Яйця збити з 80 г майонезу й прованськими травами. Увести в яйця трохи остиглий желатин.
Духовку розігріти до 170 градусів. Посудину для запікання розігріти, дістати й змастити олією. Налити яєчно-желатинову суміш завтовшки 5-6 мм і поставити в духовку на 5 хвилин, до готовності.
Моркву, шинку, селеру, фету нарізати соломкою.
Щойно дістали з духовки, змазати майонезом і, поклавши на край омлету начинку, загорнути в рулет. Потім рулет загорнути у фольгу й сформувати циліндричну форму, почекати, поки охолоне.
Нарізати й подавати. Смачного!
Омлет-рулет
prev
next
Омлет-рулет
25 хв
2 порції

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г;
  • яйця — 5 шт.;
  • желатин — 2 г;
  • вода — 50 мл;
  • сіль, перець — до смаку;
  • прованські трави — щіпка;
  • шинка — 150 г;
  • варена морква — 1 шт.;
  • стебло селери — 50 г;
  • фета — 100 г;
  • листки салату — 50 г;
  • рослинна олія — ​​10 г.

Омлет-рулет - це варіація традиційного омлету, яка є омлетом, згорнутим в рулет і начиненим різноманітними інгредієнтами. Омлет-рулет може бути приготовлений з різними начинками, такими як овочі, сир, шинка, гриби та багато іншого.

Ця страва не тільки смачна, але й ефектна візуально, що робить її відмінним варіантом для сніданку або легкого обіду.

Основні етапи приготування

Як приготувати омлет? Весь процес можна поділити на такі основні етапи:

  1. Желатин залити водою, потім розтопити на водяній бані.
  2. Яйця збити з 80 г майонезу Торчин® «Делікатесний» та прованськими травами.
  3. Додайте в яйця трохи охолоне желатин.
  4. Духовку розігрійте до 170 градусів. Ємність для запікання розігрійте, після чого змастіть маслом.
  5. Налийте яєчно-желатинову суміш шаром завтовшки 5-6 мм. Поставте в духовку до готовності (5 хвилин).
  6. Моркву, шинку, селеру, фету наріжте соломкою.
  7. Після духовки змастіть майонезом омлет і, поклавши на край омлету начинку (морква, шинку, селера, фету) загорніть у рулет.
  8. Рулет загорніть у фольгу і, сформувавши циліндричну форму, зачекайте, поки охолоне. Можете порізати та подавати готову страву!

Смачного!

Цікаві ідеї для приготування омлету-рулету

Рецепт омлета-рулету може бути різним. Все тому, що страва дозволяє фантазувати та додавати будь-які продукти, створюючи цікаве поєднання смаків. Ми підготували вам ще кілька варіацій омлету:

  1. Капрезе омлет-рулет: Начиніть омлет тонко нарізаними помідорами, моцарелою та свіжим базиліком. Після згортання рулету, полийте його оливковою олією та посипте бальзамічним оцтом.
  2. Омлет-рулет з грибами та шпинатом: Додайте начинку із обсмажених грибів та свіжого шпинату. При подачі посипте рулет тертим сиром, наприклад пармезаном.
  3. Мексиканський омлет-рулет: Начиніть омлет маринованою червоною квасолею, кукурудзою, нарізаними оливками і тертим сиром чеддер. Подавайте з сальсою та гуакамоле.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися