Інгредієнти:
- яйця – 3 шт.;
- цибуля ріпчаста – 30 г;
- бекон – 20 г;
- сосиски – 2 шт.;
- часник – 10 г;
- кетчуп Торчин® «Лагідний» – 40 г;
- сир – 20 г;
- сіль, перець.
Омлет з сосисками та сиром – це страва, яка вирізняється своєю простотою, швидкістю в приготуванні та знайомим з дитинства смаком. Її особливість полягає в поєднанні м'якої текстури омлету з пікантністю сосисок та кремовістю розплавленого сиру. Додавання різних видів сиру та сосисок дає змогу експериментувати зі смаками, роблячи омлет унікальним кожного разу.
Пропонуємо урізноманітнити традиційний омлет, додавши відразу до яєчної суміші кетчуп Торчин® «Лагідний», який чудово поєднується з інгредієнтами та додасть страві томатного смаку. Спробуйте!
Етапи приготування
- Готуємо суміш для омлету: до яєць додайте кетчуп Торчин® «Лагідний» та спеції – ретельно все перемішайте вінчиком до однорідності.
- Дрібно наріжте цибулю та часник.
- Сосиски наріжте кружальцями.
- В пательні розігрійте рослинну олію, додайте шматочок вершкового масла і пасеруйте цибулю з часником.
- Додайте шматочки бекону та кружальця сосисок.
- Залийте збитими яйцями з кетчупом Торчин® «Лагідний» та спеціями, накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні 5 хвилин.
- Посипте тертим сиром і готуйте ще 2 хвилини.
Омлет з сосисками та сиром готовий! Подавайте його відразу, прикрасивши подрібненою зеленню. Смачного!
Рекомендації приготування
Омлет вважається найпопулярнішим сніданком у всьому світі. Його готують в кожній родині й кожен ресторан та готель пропонує в меню свої варіації. Наприклад, французький омлет готується тільки з яєць і солі на вершковому маслі, а секрет пишності у техніці приготування. Японський омлет готують із додаванням соєвого соусу, а іспанський, або як його ще називають тортилья, готують з картоплею.
Основа будь-якого омлету – яйця, а далі можна додавати будь-які інгредієнти на смак: помідори, гриби, шинку, сосиски, сир, цукіні, солодкий перець та свої улюблені спеції.
Щоб омлет був ніжнішим, додайте до яєць вершки, сметану або майонез від Торчин, він своєю чергою ще й додасть насиченого смаку страві.
Імпровізуйте з інгредієнтами та насолоджуйтесь кожного разу новим смаком.