Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста – 100 г
- Морква – 100 г
- Корінь селери – 80 г
- Кабачки – 100 г
- Картопля – 400 г
- Абрикоси – 60 г
- Кетчуп Торчин® «З часником» – 100 г
- Перець болгарський – 100 г
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Цедра лимона
- Сіль, перець, зелень
- Всі овочі нарізати середніми кубиками.
- Підсмажити цибулю, моркву, кабачки, перець, селеру.
- Потім додати картоплю, абрикоси, спеції, кетчуп Торчин® «З часником», лимонну цедру та сік.
- Тушкувати до готовності.
Створіть щось незвичне з найпростіших овочів, побалуйте свої смакові рецептори з новим рецептом рагу від Торчин®. Абрикоси додадуть вашому рагу цікавих барв, а кетчуп Торчин® «З часником» доповнить смакову гаму легкою ноткою гостроти та пікантності. Спробуйте!