Рецепти

Пан-банья

Готуємо всі потрібні інгредієнти.
Яйце варимо на круто. Перець і цибулю нарізаємо соломкою.
На розігріту пательню наливаємо олію та обсмажуємо до напівготовності цибулю з перцем.
Яйце подрібнюємо ножем. Додаємо 3 ложки майонезу й тунець.
Змазуємо майонезом розрізані навпіл булочки й підсушуємо на сковороді.
Складаємо сандвіч: на нижню частину булочки викладаємо цибулю й перець, потім — тунець із яйцем та зелень, накриваємо верхньою частиною булочки. Смачного!
Пан-банья
prev
next
Пан-банья
25 хв
3

Інгредієнти:

  • здобна булочка — 3 шт.;
  • майонезний соус Торчин® «З часником» — 4 ст. л.;
  • консервований тунець — 150 г;
  • зелень — 10 г;
  • болгарський перець — 1 шт.;
  • синя цибуля — 1 шт.;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • олія — ​​10 мл;
  • сіль, перець — до смаку.
  1. Готуємо всі потрібні інгредієнти.

  2. Яйце варимо на круто. Перець і цибулю нарізаємо соломкою.

  3. На розігріту пательню наливаємо олію та обсмажуємо до напівготовності цибулю з перцем.

  4. Яйце подрібнюємо ножем. Додаємо 3 ложки майонезу й тунець.

  5. Змазуємо майонезом розрізані навпіл булочки й підсушуємо на сковороді.

  6. Складаємо сандвіч: на нижню частину булочки викладаємо цибулю й перець, потім — тунець із яйцем та зелень, накриваємо верхньою частиною булочки.

  7. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися