Інгредієнти:
- здобна булочка — 3 шт.;
- майонезний соус Торчин® «З часником» — 4 ст. л.;
- консервований тунець — 150 г;
- зелень — 10 г;
- болгарський перець — 1 шт.;
- синя цибуля — 1 шт.;
- куряче яйце — 2 шт.;
- олія — 10 мл;
- сіль, перець — до смаку.
Готуємо всі потрібні інгредієнти.
Яйце варимо на круто. Перець і цибулю нарізаємо соломкою.
На розігріту пательню наливаємо олію та обсмажуємо до напівготовності цибулю з перцем.
Яйце подрібнюємо ножем. Додаємо 3 ложки майонезу й тунець.
Змазуємо майонезом розрізані навпіл булочки й підсушуємо на сковороді.
Складаємо сандвіч: на нижню частину булочки викладаємо цибулю й перець, потім — тунець із яйцем та зелень, накриваємо верхньою частиною булочки.
Смачного!