Рецепти

Паста капеліні з яловичиною

Змішайте пасту, соус і м’ясо. Готову страву прикрасьте листочками базиліку. Смачного!
Обсмажте на оливковій олії протягом 4 хвилин, посипте сіллю й перцем.
Яловичу вирізку наріжте тонкими скибочками.
Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
Додайте заправу й тушкуйте все разом на пательні близько 5 хвилин. Тим часом відваріть пасту в киплячій підсоленій воді до готовності.
Паста капеліні з яловичиною
prev
next
Паста капеліні з яловичиною
40 хв
2

Інгредієнти:

  • паста Capellini— 300 г;
  • яловичина — 200 г;
  • свіжий базилік;
  • заправка Торчин® до борщу «Томатна з болгарським перцем» — 1 упаковка;
  • оливкова олія;
  • помідори — 100 г;
  • вода — 30 мл.

Паста капеліні (Cappellini) - це вид італійської тонкої пасти, яка часто подається з легкими соусами. Пасту капеліні можна приготувати досить швидко, що робить її ідеальною для експрес-обіду або вечері.

  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. Яловичу вирізку наріжте тонкими шматочками.
  3. Обсмажте яловичину на оливковій олії протягом 4 хвилин, посоліть і поперчіть.
  4. Додайте заправку Торчин® до борщу «Томатна з болгарським перцем» й тушкуйте все разом на пательні близько 5 хвилин.
  5.  Тим часом відваріть пасту в киплячій підсоленій воді до готовності.
  6. Додайте пасту в соус і перемішайте.
  7. Готову страву прикрасьте листочками базиліку.

Смачного!

Цікаві факти про пасту капеліні

  1. Паста капеліні відома своєю надзвичайною тонкістю. Це одна з найтонших видів пасти, її товщина може бути порівняна з волоссям.
  2. Паста капеліні часто подається з легкими соусами, такими як соус на основі помідорів, лимонний соус, соус на основі оливкової олії та часнику, а також соус з морепродуктів.
  3.  Через свою легкість та ніжність, паста капеліні особливо популярна влітку, коли шукають легкі страви.
  4. Паста капеліні часто зустрічається в меню ресторанів, де її подають з ексклюзивними соусами та інгредієнтами.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися