Рецепти

Паста капеліні з яловичиною

Змішайте пасту, соус і м’ясо. Готову страву прикрасьте листочками базиліку. Смачного!
Обсмажте на оливковій олії протягом 4 хвилин, посипте сіллю й перцем.
Яловичу вирізку наріжте тонкими скибочками.
Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
Додайте заправу й тушкуйте все разом на пательні близько 5 хвилин. Тим часом відваріть пасту в киплячій підсоленій воді до готовності.
Паста капеліні з яловичиною
prev
next
Паста капеліні з яловичиною
40 хв
2

Інгредієнти:

  • паста — 300 г;
  • яловичина — 200 г;
  • свіжий базилік;
  • заправа до борщу «Томатна з болгарським перцем» — 1 паковання;
  • оливкова олія;
  • помідори — 100 г;
  • вода — 30 мл.
  1. Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
  2. Яловичу вирізку наріжте тонкими скибочками.
  3. Обсмажте на оливковій олії протягом 4 хвилин, посипте сіллю й перцем.
  4. Додайте заправу й тушкуйте все разом на пательні близько 5 хвилин. Тим часом відваріть пасту в киплячій підсоленій воді до готовності.
  5. Змішайте пасту, соус і м’ясо. Готову страву прикрасьте листочками базиліку.
  6. Смачного!
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися