Інгредієнти:
- майонезний соус Торчин® «З часником» — 100 г;
- куряча печінка — 250 г;
- ріпчаста цибуля — 1 шт.;
- паприка — ½ ч. л.;
- сіль, перець — до смаку;
- хліб — 1 шт.;
- яблука — 1 шт.;
- олія — 10 мл;
- петрушка — 5 г.
Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Яблуко очистити від насіння й нарізати брусочками. Печінку теж нарізати брусочками. Цибулю ріпчасту нарізати соломкою. Зелень подрібнити. У хліба зрізати верх і за допомогою ножа та ложки вийняти м’якушку.
На сковороді тушкувати цибулю до солодкого смаку разом з яблуками в олії. Потім додати печінку, паприку, сіль, перець, майонез, зелень. Покласти в хліб і накрити.
Запікати 45 хвилин за температури 170 градусів.
Смачного!