Інгредієнти:
- Солодкий червоний перець - 2 кг.
- Часник - 25 г.
- Цибуля ріпчаста - 150 г.
- Винний оцет - 35 г.
- Мед - 25 г.
- Сіль - 10 г.
- Яблуко печене - 1 шт.
- Олія оливкова - 25 г.
- Кетчуп Торчин® «Чилі» - 300 г.
- Підготувати всі необхідні інгредієнти.
- Попередньо обсмажити перець на сильному вогні або на конфорці (Можна запекти в духовці).
- Заховати гарячим під кришку до охолодження, щоб протомився. Часник розчавити та припекти таким самим чином.
- Візьміть запечене яблуко, підсмажений часник та перець.
- Яблуко розім`яти, а перець нарізати на чотири частини.
- Цибулю ріпчасту томити до розм'якшення в оливковій олії, додати часник, цукор, сіль, перець, кетчуп Торчин® «Чилі».
- Додати печене перебите яблуко та оцет і томити ще 5-10 хв.
- Банки стерилізувати, залити соус і закатати. Рекомендуємо як закуску, до сандвічів, або до основних страв.