Рецепти

Локшина з куркою та грибами

Пікантна локшина з куркою і грибами
Пікантна локшина з куркою і грибами
Пікантна локшина з куркою і грибами
Пікантна локшина з куркою і грибами
prev
next
Пікантна локшина з куркою і грибами
40 хв
2

Інгредієнти:

  • куряче філе – 200 г;
  • печериці – 150 г;
  • локшина – 250 г;
  • цибуля порей – 1 шт.;
  • помідори чері – 8 шт.;
  • соєвий соус Торчин® «Класичний смак» - 3 ст. л.;
  • кетчуп Торчин® «Лагідний» - 2 ст. л.;
  • цукор - ½ ч. л.;
  • насіння кунжуту;
  • листя базиліку;
  • олія.

Звичайну локшини з куркою можна приготувати в азіатському стилі, надаючи їй нових та незвичних ноток смаку. Адже із соєвим соусом Торчин® «Класичний смак» локшина набуває легкої пікантності та чудово смакує з ніжним курячим м’ясом і соковитими грибами.

  1. Наріжте куряче філе і печериці слайсами.
  2. Замаринуйте у соєвому соусі Торчин® «Класичний смак» та залиште на 5-10 хв.
  3. Білу частину цибулі-порей розріжте вздовж навпіл і потім кожну половину наріжте тонкими смужками.
  4. Розігрійте в пательні олію – пасеруйте спочатку цибулю-порей до м’якості, потім додайте куряче філе і печериці.
  5. Перемішайте і продовжуйте готувати на невеликому вогні до готовності.
  6. Відваріть локшину у підсоленій воді 5-7 хв.
  7. Перекладіть локшину у пательню, додайте кетчуп Торчин® «Лагідний», цукор та соєвий соус Торчин® «Класичний смак» - ретельно все перемішайте.
  8. В кінці додайте цілі томати чері.
  9. Перед подачею, прикрасьте насінням кунжуту та листям базиліку.

Смачного!

Секрети приготування локшини з куркою та грибами

Локшина з куркою та грибами - це чудовий варіант швидкого обіду або вечері. Ось деякі секрети, які можуть полегшити цей процес та покращити смак:

  1. Маринування курки:

Замаринуйте нарізані курячі шматочки в соєвому соусі, часнику, та прянощах протягом 5-10 хвилин для додаткового смаку та ніжності.

  1. Використання різних видів грибів:

Додавайте різні види грибів, такі як печериці або шиітаке, для різноманіття смаку.

  1. Готування на великій пательні або у вок:

Готуйте курку та гриби на великій пательні або у вок для рівномірного розподілу тепла та збереження соковитості.

  1. Подача страви з травами:

Прикрасьте локшину свіжими зеленими травами, такими як кріп, петрушка або цибуля.

Експериментуйте з інгредієнтами та пропорціями, щоб створити свою унікальну версію цієї смачної страви.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися