Інгредієнти:
200г курячого філе
150г печериць
250г локшини
цибуля порей
помідори чері
3 ст. л. соєвого соусу Торчин® «Класичний смак»
2 ст. л. Кетчупу
½ ч. л. цукру
насіння кунжуту
листя базиліку
- Маринуйте 200г курячого філе і 150г печериць у 2 ст. л. соєвого соусу Торчин® «Класичний смак» 5-10 хв.
- Пасеруйте куряче філе, печериці та цибулю порей на невеликому вогні.
- Відваріть 250г локшини у підсоленій воді 5-7 хв.
- Додайте локшину та помідори чері на пательню разом з 2 ст. л. Кетчупу Лагідний, ½ ч. л. цукру та 1 ст. л. Соєвого Соусу Торчин® «Класичний смак». Ретельно перемішайте.
- Прикрасьте насінням кунжуту та листям базиліку.
- Смачного!
Торчин пропонує по-новому поглянути на звичайний обід з локшини та курки, надаючи йому нових та незвичних ноток смаку. Адже із соєвим соусом Торчин® «Класичний смак» локшина набуває легкої пікантності та чудово смакує з ніжним курячим м’ясом і соковитими грибами.