Рецепти

Пиріг із сиром

Пиріг із сиром
Пиріг із сиром
Пиріг із сиром
Пиріг із сиром
Пиріг із сиром
prev
next
Пиріг із сиром

Інгредієнти:

Для тіста:

  • сметана – 1 ст.;
  • яйце – 3 шт.;
  • борошно – 1 ст.;
  • майонез Торчин® «Європейський» – 190 г;
  • сода – 0,5 ч. л.

Начинка солона:

  • майонез Торчин® «Європейський» – 2 ст. л.;
  • сир – 200 г;
  • зелень.

Начинка солодка:

  • цукор;
  • сливи.

Швидкий та апетитний пиріг підійде до свята або сімейної вечері. Цілих 2 рецепта в одному відео: вибирайте свою начинку – сир або сливи, а тісто приготуйте з додаванням майонезу замість розпушувача. Випічка вийде особливо ніжною. Хочете побалувати рідних вечерею або десертом? Саме час вирушити до кухні!

  1. Спочатку підготуйте начинку. Для солоної начинки змішайте зелень, домашній сир і майонез Торчин® «Європейський». Для солодкої начинки наріжте сливи.
  2. Для приготування тіста змішайте яйця, сметану та майонез Торчин® «Європейський».
  3. Далі додайте в тісто борошно та збийте до однорідної маси.
  4. Форму для випічки змастіть вершковим маслом.
  5. Вилийте в форму половину тіста та додайте начинку.
  6. Залийте рештою тіста зверху  випікайте 30 хв при температурі 180° С.

Перед подачею посипте солоний пиріг зеленню, а солодкий – цукровою пудрою. Смачного!

Секрети приготування тіста для пирога

Вдало приготоване тісто є основою смачного пирога. Ось деякі секрети, які допоможуть вам створити ідеальне тісто для пирога:

  1. Температура інгредієнтів. Більшість рецептів рекомендують використовувати холодні інгредієнти, такі як холодне вершкове масло, оскільки це допомагає створити хрумке тісто. Холодні інгредієнти також забезпечують шаруватість тіста.
  2. Швидкість приготування: Під час приготування тіста працюйте швидко, щоб масло не розтануло. Якщо масло розтане, тісто може стати менш хрумким.
  3. Не вимішуйте занадто довго. Після того як інгредієнти змішалися і тісто сформувалося, зупиніться. Вимішування тіста занадто довго може призвести до розвитку глютену, що зробить тісто жорстким.
  4. Не забувайте про відпочинок.  Після збирання тіста, загорніть його у харчову плівку і  дайте відпочити в холодильнику принаймні 30 хвилин. Це полегшить розкатування.

Скористайтеся цими порадами і приготуйте смачне та хрумке тісто для своїх пирогів!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися