Рецепти

Пиріг зі свининою Палед Порк

Пиріг зі свининою Палед Порк
Пиріг зі свининою Палед Порк
Пиріг зі свининою Палед Порк
prev
next
Пиріг зі свининою Палед Порк
150 хв
4

Інгредієнти:

  • Свинина - 400 г
  • Бекон - 100 г
  • Тісто для пирога - 200 г
  • Сир твердий - 200 г
  • Заправка для розсольника Торчин® «З маринованими огірками» - 100 г
  1. Цибулю, бекон і помідори наріжте кубиками і обсмажте до рум'яної скоринки.
  2. Додайте заправку для розсольника Торчин® «З маринованими огірками».
  3. На цій самій сковороді обсмажте свинину, а потім - запечіть в духовці
  4. Розберіть м'ясо на волокна, додайте сир, бекон з цибулею і помідорами, зелений горошок і кукурудзу
  5. Викладіть розкачане тісто в форму, додайте начинку і запечіть

Пиріг зі свининою Палед Порк - ситна і оригінальна страва, яка прикрасить як святкове застілля, так і затишну домашню вечерю. Приготуйте її за нашим рецептом із заправкою Торчин® «З маринованими огірками». Її приємний кисло-солодкий смак ідеально поєднується з м'ясом і овочами. Тріо з маринованих огірочків, цибулі та моркви доповнює букет з ароматних трав. І все це разом робить страву по-справжньому смачною і незвичайною. Обов'язково спробуйте цей пиріг, адже він сміливо може претендувати на звання одного з ваших улюблених.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися