Інгредієнти:
- Рис довгозернистий – 500 г
- Олія оливкова – 50 мл
- Баклажани – 300 г
- Морква – 100 г
- Цибуля ріпчаста – 50 г
- Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» – 1 ст. л.
- Часник – 1 шт.
- Обсмажте баклажани, моркву та цибулю на маленькому вогні у чавунній каструльці або на сковороді до отримання приємного золотистого кольору. Додайте рис.
- Додаємо багатий на овочевій смак і аромат - бульйон, приготовлений на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів».
- Головку часнику розміщуємо у середині страви та залишаємо варитися близько 20 хв до готовності. Можна подавати до столу!
Пісні страви теж бувають смачні та ситні – під цим гаслом ми і будемо готувати плов, не боячись кинути виклик оригінальному грузинському рецепту з великою кількістю м'яса. Неповторний смак і аромат цілого овочевого ансамблю, збалансований овочевою приправою, не залишить нікого байдужим. А у вас з'явиться ще один незамінний рецепт пісної страви.